Intel hd bridge sa minerkom

Pozdrav forum danas me je jako obradovalo jer sam intel hd graficom smanjio rad 1660gtx sa 115w na 70w.
Dakle isao sam isprobavat kako da kodiram preko intel hd a da gtx rudari evo ovako je ispalo a slika je sa 1660gtx jer na intel hd grafi od maticne nema zvuka i pa sam skinuo intel hd drivere od maticne i instalirao.
Tako me dns to šuštanje razveselilo…???

i7 6700 je procx a maticna je 170 asrock itx

Totalni sam tutlek vezano uz crypto.
Baš bi me zanimala objektivna priča iz prve ruke. Krenuti sam ili s ekipom, koliko treba uložiti u opremu i koju, koliki je trošak struje, nabaviti obnovljivi izvor struje,… i tak.

Novak sam u tome evo me gore dva tjedna nego meni je godinama vazna memorija kompa i procesi zbok web sajtova. Konzola mi je uvijek bila hit za jedan tekken(Konami) il dva
A što se struje tice od davnog vremena kad su download i streamreader.dll za skystar(sateltiski resiver za satelitski internet 2004g???) naši kompjuteri radili dano nočno i imam plan da ove godine stavim solarne ploče na kuču 4 komada 2kw €900 bes baterija pa za par mjeseci jos 4 komada €300.
Do opreme dolazim pomaganjem i upgradeom machina prijateljima i obiteljima tako dobim nekakav popust.

Us server kaj radi dano nočno struja mi je 250kn(laptop playstation4) imam jos jedan build do kraja tjedna da slozim fali mi matična i proc (celeron i z270p=700kn)a nabavio sam dvije rx580 8g i ocekujem to sve da mi ide na 450kn mjesečno struje jer ovaj klok koji sam otkrio neče baš ič s crossfire amd činimi se…

Da i ja bi trebao odgovor kuda sa eth što rudarim da bi sjedne na Visu u $ Binance karticu koju sam tek naručio. Dakle šta je najbolje sa eth kupit???