International affiliate store

Isprike ako sam fulao kategoriju, te neka ju admin smjesti gdje je potrebno.
Hvala! :slight_smile:

Svi ostali koji imaju iskustva ili nekih znanja molim da pomognu s savjetima kako ovo izvesti :smiley:

Krenuo sam s izgradnjom branda i glavni fokus su mi US,Canada zatim UK,Germany te onda "ostatak svijeta"
Još uvijek nebi razmišljao o ovome da nisam dobio jedno 20-tak upita vezano za majce vezano za moj brand pa me je malo bacilo u razmišljanje.

  • Kako izvesti taj webshop posebno za US i kako za EU?
  • Jel bolje naći lokalne shopove koji imaju mogućnost “preprodaje” ili ima i drugih rješenja?
  • Za ostatak svijeta raditi u Kini zbog shippinga i cijene proizvodnje? Jel znate neku firmu u Kini koja bi radila majce za mene i držala u svom skladištu dokle god se neprodaju?

Naravno zanimju me i za ostale stvari: maskice za mobitele,narukvice i ostale đinđe-minđe. Dal se isplati to napraviti pa poslati Amazonu da skladišti i prodaje? I naravno kako onda sve to povezati? Dal je to malo komplicirano za početak?

Neplaniram graditi mega shop i živjeti od shopa ali bi mi pomoglo jako u izgradnji branda što mi je jedna od najbitnijih stavki u mojoj niche.

E sad nebi ni da me google gleda kao webshop. Ako linkam samo nečiji store (a moj račun: skladištim kod njih proizvode i prodaju za mene) nebi trebala biti onda poveznica između mene i webshopa?

Evo ovako slično meni treba: https://partner.spreadshirt.com/register?shopId=100079025

Znači ja se registiram kod njih, platim recimo cca 50 majci = 500$ oni izrade majce prema mom dizajnu i drže na skladištu. Na svojoj stranici napravim samo kategoriju webshop i linkam na svoj “store” kod njih. I onda kad netko kupi na njihovoj stranici također da se plaćanje i sve vrši kod njih s tim da kad god ja želim imam mogućnost povući s njihovog računa na svoj.

Jel ima itko ideju vezano za to? neki savjet?

Ako nisam bio jasan samo pitajte :smiley:

Npr teechip.com ne moras nista da placas unapred vec samo kad neko plati.

2 Likes

E to bi bilo tako nešto. Dal imaš iskustva s njima? Danas ću ih malo proučiti.
Nije mi jasno kako nemoras unaprijed? Znači one “prave” proizvod tek kad zaprime narudžbu?
I koje su mogućnosti slanja?

Imas sve pise na njihovom sajtu. Sve je vrlo prosto i jednostavno.

Ok. Na poslu sam pa pogledam včrs.

Hvala :smiley:

1 Like

Ako sam ja razumeo ti hoces Print On Demand? :smiley:
Ja pratim ovog lika na youtube ima zanimljive video snimke, bas je poceo skoro sa novim brendom, pa testira sad koji je sajt najbolji za to.
evo bas u ovoj epizodi je narucio neke dukseve i majce da vidi koji su kvalitetnije odradjeni. PRINTFUL REVIEW VS PRINTIFY


Ti povezes npr Printful sa tvojom prodavnicom i kad ti neko naruci ono se automacki pravi narudzbina i placa i sve ide preko njih a tebi ostaje razlika :smiley: mislim to je tako ako sam ddobro razumeo.
Na kanalu ima jos nekih zanimljivih stvari.
1 Like

Da baš tako! Odlično si razumio :slight_smile:

I još me zanima dio oko integracije sa sajtom. Treba mi opcija da se sve odradi na sajtu od "te firme koja će to raditi"
Znači otvorim račun kod njih,ako šta treba unaprijed uplatim im, oni naprave, skladište ja dobijem neki svoj id preko kojeg kad netko kupi idu novac na moj račun i tjt… znaci sa mog sajta samo da ide poveznica tamo :slight_smile:

Jeli netko od vas možda plaćao Income Porez npr; kada novac sa PayPala od Dropshipinga prebacujete na račun i koliko se to naplaćuje za Hrvatsku ?

Misliš porez na dohodak u inozemstvu? Ja nisam još tako radio… Dal imaš mogućnost prebaciti na neku karticu s koje bi mogao dići gotovovinu? skrill,payoneer ili ove paypal kartice ako se koristio itko s njima

Porez na dohodak plaćaš u zemlji iz koje si gdje imaš adresu i račun bankovni. Barem kod dropshipping poslova je tako.

Da, porez plaćaš u zemlji u kojoj živiš ali na taj hododak izvana. to sam ti i napisao

Da i koliki je porez na dohodak u HR ?

Evo pa čitaj


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey