Isprike ako sam fulao kategoriju, te neka ju admin smjesti gdje je potrebno.
Hvala!
Svi ostali koji imaju iskustva ili nekih znanja molim da pomognu s savjetima kako ovo izvesti
Krenuo sam s izgradnjom branda i glavni fokus su mi US,Canada zatim UK,Germany te onda "ostatak svijeta"
Još uvijek nebi razmišljao o ovome da nisam dobio jedno 20-tak upita vezano za majce vezano za moj brand pa me je malo bacilo u razmišljanje.
- Kako izvesti taj webshop posebno za US i kako za EU?
- Jel bolje naći lokalne shopove koji imaju mogućnost “preprodaje” ili ima i drugih rješenja?
- Za ostatak svijeta raditi u Kini zbog shippinga i cijene proizvodnje? Jel znate neku firmu u Kini koja bi radila majce za mene i držala u svom skladištu dokle god se neprodaju?
Naravno zanimju me i za ostale stvari: maskice za mobitele,narukvice i ostale đinđe-minđe. Dal se isplati to napraviti pa poslati Amazonu da skladišti i prodaje? I naravno kako onda sve to povezati? Dal je to malo komplicirano za početak?
Neplaniram graditi mega shop i živjeti od shopa ali bi mi pomoglo jako u izgradnji branda što mi je jedna od najbitnijih stavki u mojoj niche.
E sad nebi ni da me google gleda kao webshop. Ako linkam samo nečiji store (a moj račun: skladištim kod njih proizvode i prodaju za mene) nebi trebala biti onda poveznica između mene i webshopa?
Evo ovako slično meni treba: https://partner.spreadshirt.com/register?shopId=100079025
Znači ja se registiram kod njih, platim recimo cca 50 majci = 500$ oni izrade majce prema mom dizajnu i drže na skladištu. Na svojoj stranici napravim samo kategoriju webshop i linkam na svoj “store” kod njih. I onda kad netko kupi na njihovoj stranici također da se plaćanje i sve vrši kod njih s tim da kad god ja želim imam mogućnost povući s njihovog računa na svoj.
Jel ima itko ideju vezano za to? neki savjet?
Ako nisam bio jasan samo pitajte