Internet caffe

Link: Internet caffe

Vrsta: Glavni izbornik za internet kiosk

Opis: Trebao bi biti izbornik koji se konstantno vrti na internet kioscima, nudi mogučnost igranja igrica, pregledavanja nekih portala i spajanja na online mreže.

Pohvale i kritike (budite nježni ipak mi je ovo prvi rad). Klijent je tražio da se nešto konstantno miće na početnoj stranici, ono, nešto što bi ljudima zapelo za oko, zanemarite background( stavljen isključivo zbog @, na zahtjev klijenta) Isto tako samo početna stranica je flash, ostalo je html, također na zahtjev iz razloga da može sam mjenjati sadržaj.

(Pokrila se ušima po glavi i škica na jedno oko) :0ci:

nesvaćam kakovu svrhu obavlja ova stranica ??

nije stranica, objasnila sam u postu da je to neka vrsta izbornika koji se vrti na internet kioscima, znaš one samostojeće kutije tipa jukebox-a. Ubaciš kovanice i surfaš. Ne znam kak da ti drugačije objasnim.

Pa zar nije prilično jasno opisano?

Uglavnom, to je OK, ali se bojim da ako je to sve, onda ti je taj kiosk izložen velikom riziku. Oslobađajući pristup na internet samo kroz web-preglednik, korisnik će ti na računalo kioska vrlo lako uvući svaku silu malicioznog softvera.

Inače se nema što prigovoriti, jednostavno je i razumljivo. Fali vanjska “ljuska” unutar koje bi se sve zbivalo.

ja sam radila samo izbornik, a to se vrti lokalno na nekakvom okljaštenom sistemu, nisam ulazila točno u detalje. Moj dio posla je bio ovo, a čovjek koji to izrađuje valjda zna što smije dopustit na takvom stroju a što ne. Bitno da je ok :slight_smile:

Izvini u ovoj vukojebini u kojoj živim toga nema na kioscima.
Izvini što skrećem s teme ali kako se to stručno zove bi li mogla linkati sliku toga kontenjera

he he he he he, to ti je nešto slično ovome http://www.ericsson.com/hr/enterprise/ikiosk.shtml

odnosno više ovom http://smartkiosk.com.au/images/ss-kiosk.jpg

Znaš kak radi jukebox? E pa ovo je na istom principu samo ne svira glazbu nego surfaš netom ili igraš igrice.

Tekste se na onim kuglama - linkovima pojavi sa zakašnjenjem, nakon animacije. To je guba kada vidiš prvi puta, ali iritira kada počneš raditi. Odeš na jednu stranu, pa se hoćeš vratiti i ići na neku drugu, no moraš svaki puta čekati one kugle.

Umjesto toga, pokaži tekst odmah i omogući klikanje i navigaciju, a animaciju ostavi normalno, pa kome se gleda neka gleda, kome se žuri, neka odmah klikne.

hmmm, vidiš to nisam niti skužila, tnx