Poslali su mi mejl:
You can now sell your business at Investors Club with zero fees—no listing fees, no commissions, no hidden costs.
You can now sell any type of online business, not just content sites or eCommerce. KDP, newsletters, mobile apps, SaaS… even social media accounts. You can read more here
The submission process is quick and easy and takes as little as 10 minutes. We typically have new listings live within 72 hours.
tako da eto možda nekome zatreba ova informacija ko ima šta da proda. kolega @Jeronimo034 je prodao nekad jedan sajt preko njih.
ja sam nekad davno oglašavao jedan sajt kod njih ali nije prodan, na kraju otišao za b olje pare na empire flipers. uglavnom meni su djelovali kao priličan dobar market za neke srednje sajtove, bolji dosta od flipe koja je zatrpana svim i svačim, lošiji od empire flipers pogotovo za veće sajtove.
jedan od osnivača ovog investors club je @andreint čini mi se da je rekao da je izašao iz te priče
eto zanimljivo mi djelovalo da je opet bez provizije prodaja sajtova kod njih pa rekoh da podjelim ako ko ima štagod za prodaju. sajtovi su na engleskom, nisam primjetio da se prodaju i sajtovi na drugim jezicima, bar je nekad tako bilo.