Iskustva s Open Cart Web Shopom

Da li netko ima iskustva sa instalacijom ovog besplatnog web shopa. Ja sam ga instalirao komercijalno jednom klijentu, ali još nije počeo s radom, Treba se napuniti web shop. Zanima me da li netko ima iskustva sa navedenim web shopom.
Također da li netko ima iskustva sa povezivanjem navedenog web shopa sa načinom kartičnog plaćanja u RH, tipa amex, viza i ostalo.
Znam da je potrebno sklopiti ugovor sa kartičnim kućama, zakupiti Payment gateway: servis za online autorizaciju kreditnih kartica u stvarnom vremenu i napraviti integraciju web shopa sa navedenom uslugom. Da li je netko to radio i kako se to radi.
Open cart podržava pay pal plaćanje i njega sam istetistirao preko sandboxa i sve super funkcionira. Neznam kako će biti u stvarnoj praksi.
Također da li netko ima informacija u vezi pouzdanosti ovog web shopa i njegove ranjivosti (bugovi, mane, virusi i sl)

Molim dobre odgovore i komentare

Sto se tice navedenog resenja znam jedan web shop koji jako lepo radi. Primanje kartica je vec posao integracije i to nije problem imas i upustvo. Samo nemoj ni slucajno bez ssl zastite da ides u tako nesto i naravno dobar hosting vps moze da pocetak…

Bugova ima kao i svaki open soruce, zajednica se uvek trudi da ih otkloni sto pre.

Ne znam za web shop ali što se tiče povezivanja za naplatu karticama radio sam za eToMiTreba od Raiffeisen banke jer nema fiksnih troškova i torškova “uključivanja”, također potpisuješ samo jedan ugovor s njima. Provizija je 5% od naplaćenog iznosa.
Od njih ćeš dobiti loše upute, ali ako bude trebala pomoć, tu sam.

Mislim da njemu i nije problem ugovor on se lako napravi. Nego kako to sve izvesti ceo web shop da radi kako treba. Sta je bezbedno a sta ne…

Lepo je to sto uzimaju samo 5% bez fix troskova time olaksavaju rad onima koji pocinju.

jako zanimljivo i jako dobro izgleda.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja