Iskustvo sa BladeVPS Hostingom

Pozdrav,
hteo bih da vas pitam kakva imate iskustva sa ovim hosting provajderom BladeVPS.net | Premium VPS solutions, ukoliko imate?
(nisam nasao temu za njih)

Licno moje iskustvo je pozitivno, dali su mi besplatno na odredjen period web hosting sa cPanelom za sajt javnevesti.
Koliko sam mogao da primetim serveri su im veoma brzi. Moj sajt koji je veoma zahtevan, ucitava dosta brzo, mnogo brze nego kod prethodnih hosting provajdera, kod kojih je bio.

Vjerujem da sam ja među prvima koji je kod njih zakupio server i evo još dan danas sam tu,
Serveri su brzi, jeftini su, podrška je odlična…

iskreno na početku sam imao nekih problema s njima ali bili su novi u poslu pa dok se nisu ufurali, al eto sad nemam ni jednu jedinu primjedbu.
S tim da koristim razne dodatke, pluginove, shoutcast i sve ostalo na serveru za koje oni opce nebi trebali nista radit ali su mi pomogli u instalaciji, u održavanju…i da ne nabrajam, naplatili su mi samo licence koje su morali naplatit, to mislim da kod nijednog provajdera neces dobit.

Kaj se tiće VPS hosting dosta su dobri, imao sam par korisnika koji su prije bili kod njih, kaj se tiće hostinga ne bi volio ništa govorit, ali nemaju baš puno addona (koriste besplatni installron), velika im je definitvno prednost što su u Hrvatskom datacentru, ali ujedno i mana (DDOS napadi)


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact