Iskustvo sa buysellshotouts

Dugo sam razmišljao jel se isplati kupovati followere ili ne pa reko da nerazmišljam idem sinoć probati.

Sa njihove stranice sam naručio paket 1500 followera za twitter i odabrao pola/pola da bude USA/UK i to je bio paket 14$ i uzeo sam još instagram paket od 1000 followera za 10$ iz USA a dobio sam followere iz Chile-a.
O aktivnosti ćemo vidjeti uslugu sam platio u 3 ujutro po našem vremenu i već je sad isporučena.

Sad sam bar rješio sve dvojbe i nemoram uopće razmišljati da je tako lako za 15$ doći do 1500 followera.

Ako ništo drugo dobit ću sa psihološke strane jer svi vole lajkati i pratiti one što ih već puno prati :slight_smile:

Jel ste vi imali kakvih iskustva sa takvim servisima?

Ja sam kupovao od nekih domacih i u vecini slucajeva su botovi. Javi nam odma rezultate kakvi su sa aktivnoscu. :slight_smile:

Može. Ali iskreno mislim da ništa od toga osim sa te psihološke strane kako sam i naveo. Jer koliko god jak bio nema šanse da u sat vremena isporuči 1000 followera.

Dobio sam više followera u sat vremena nego što je Trump dobio u vrijeme predsjedničke kampanje za sat vremena :smiley:

Mislim da je stvarno najbolje kontaktirati vlasnike stranica iz niche i dogovoriti se drito s njima…

Ja prodajem followere i likes za IG od 2014e i kod mene vecinom stranci uzimaju firme, zene, muskarci ma skoro svako… jedni uzimaju stalno, a jedni da probaju prvi put i vise ne kad vide da nisu pravi. i kao sto sad znas najveci je problem sto followeri nisu aktivni, likes sve je fake i dolazi od botova. Moze se doci i do pravih profila (imas ove apps koje ljudi koriste a i ne znaju da im snimaju sifre pa kasnije se kontrolise profil bez njihovog znanja) ali to su vec skuplji followeri od tog sto si platio i opet nema garancije da ce biti aktivni na tvom profilu, da nece unfollow itd… Trenutno ako zelis prave followere imas opciju koristiti neki software za follow/unfollow… like itd ali i to treba dobro paziti na limite jer mozes dobiti ban, ili imas opciju placati ads. Shoutout po meni nije isplativi jer skupo je, a iako slika na nekom profilu dobije mnogo lajkova i komentara ti neces dobiti puno followera… Ako hoces mogu ti pustiti 500 besplatno iz moje baze pa mi javi jesu li bolji profili…

1 Like