Isplati li se raditi vise sa Adsens ili drugim mrezama?

Zdravo evo jedno pitanje posto koristim duze vrijeme samo MGID i Adskeeper imam mjesecno od njih nekih 600-700$ a adsens ne koristim sigurno ima godinu dana.Prije sam ga koristio ali stalno mi je neka kazna dolazila pa sam zalbe pravio pa odobre pa vrate i u krug stalno.Cisto me zanima za vas koji koristite Adsense redovno da li se isplati danas raditi sa Google reklamama ili je bolje koristiti ove dvije spomenute mreze,sa njima nemam nikad problema osim sto bi mozda veca zarada bila od adsensa.

Mgid i Adskeeper ti plasiraju skoro iste reklame. Dakle, tvojoj publici daješ samo jednu vrstu reklame. Zašto nisi odabrao drugačiju kombinaciju?

Ja ti npr koristim Adsense, Adskeeper i Taboola. Svi troje plasiraju različite reklame i kod svih troje imam dobar CTR baš iz razloga što svi troje nude različite stvari.

2 Likeova

Adsense se itekako isplati držati na sajtu ako ništa drugo barem imaju raznovrsnost reklama (što je jedan plus u odnosnu na ostale mreže) .Još ako imaš dobar saobraćaj s googlea i dosta posetilaca (naročito dijaspora) može se lepo zaraditi.
Što se tiče problema verovatno su vezani (pretpostavljam) za saobraćaj jer ako dosta dobijaš sa FB poseta zna nekad google adsense praviti problem.

Probaj, vrati adsense na sajt pa vidi kako će ići. Niko ti ne može sa sigurnošću reći dal se isplati ili ne.Svaki sajt drugačije zarađuje.

I na kraju da dodam ako imaš mogućnosti pokušaj da probaš i google ad manager

Adsense koliko znam ima skroz drugacije reklame i jedini ima normalne reklame ako se poredi sa svim ostalim mrezama

Ma ja probati ali mi je posjeta sva sa fb prije su zezali vazda oznace sliku npr kao seksualni sadrzaj ili nasilje pa moras zalbu slati pa vrate i tako u krug pa sam presto iz tog razloga

Ma što se tiče toga ako ti tako označe jedan članak to jest sliku jednostavno samo sačekaj par dana i nestaće upozorenje ili sliku zameni sličnom. Ne moraš stalno da im šalješ žalbu, mislim možeš ako to stoji i pored prepravke tvoje više dana . Adsenseov robot kad crawluje stranicu zna da “pobrka lonćiće”

Meni se to dešavalo tako mi je jedne prilike na članku o nekim spec. ovcama izbaci mi upozorenje da je seksulani sadržaj :smile:

iz mog iskustva, ako ti je sajt na našim jezicima, adsense je bolji (moze ezoic se isprobati eventualno)

za strane sajtove adthrive i mediavine, al teži proces odobravanja imaju def.

Drug,

Reću ti iz iskustva, MGID reklame, ako iskaču ti kakve reklame da povećaš palicu ili ženske, adsens ti to ne toleriše. Ja sam to skontao nakon godinu i po skoro, skinu reklame pa vrate.

Ne znam koja ti je tematika, ali ovi gore ti štancaju skoro uvijek iste reklame.

Tema Estrada zadruga rijaliti i tako te zajebancije.Sa MGID nisam imao nikad problema oni mi naprave reklame dodao sam i ove popup zarada bude vecinom na 50 k pregleda uvjek blizu 50 $ nekad manje al uiglavnom korektno izadje.A Adsense ne znam koja je fora postala za reklame da stalno ogranicavaju zadnji put su ogranicili mi reklame i napisali da su lazni klikovi pa vratili

Ograničavaju te verovatno zato što na sajtu imaš taj pop up eventulano zbog većeg broja MIGD reklama (ne mora ovo zadnje baš da bude 100%) .A ima i do toga odakle dolaze posetioci

Kakve reklame ima MIGD, jesu li šarenolike, ili samo one oko bolesti raznih čajeva i sl?

Popup sam nedavno tek ubacio daje dobre rezultate a adsens me zeza odavno vec pa ga nisam koristio duze vrijeme pa kontam sad opet probati ipak je adsens adsense bar nekad bio

1 Like

Kao i svaka mreza sranje osim Google.Sranje reklame i gola prevara jedino Google ima normalne reklame ostalo su sve gluposti

2 Likeova

Ako imaš poseta imalo iz dijaspore na adsense se može lepo zaraditi .