Izbjegavajte Flippu

Prvo naplate 30$ da bi mogao postaviti sajt, onda uzmu na escrowu dobar postotak i sad mi dolazi mail nakon 9 mj. da nisam platio fee na prodane sajtove i traže još 500-600$ da sam dužan ili će me tužiti.

Znaći 3 puta mi naplate istu uslugu i to oderu potešno.

Eto moj savjet je da ih izbjegavate ili ako morate barem ih izigrajte tako da stavite da sajt nije prodan a sa kupcem se dogovorite preko privatnih poruka jer su teški lihvari.

Kad su najjači, kada nemaju ozbiljnu konkurenciju…

Inače ja sam im jedno 5 puta platio naknadu za prodaju, a zadnja 2x nisam, i nikakvih problema nisam imao… i dalje mogu kupovat stranice, doduše od tada nisam prodavao…

A na escrowu ti sam escrow uzima postotak ja mislim, flippa je odvojena od njih…

Mislim da su flippa i escrow ista firma i to je ono najgore, prvo te odere escrow i onda ti flippa šalje još jedan porez, dakle ista firma, i to sve nakon što platiš sve usluge.

Ajde da su mi uzeli sve na transakciji, nego šalji nakon toliko mj. i onda ako ne platiš nabijaju kamate i gone te preko suda. Ti ignoriraj pa plaći kada ti za 20 godina oduzmu kuću radi kamata. Nije se zajebavati sa takvim kompanijama.

Eto dobre osnove za projekt.
Free alternativa flippe.

Ja sam samo jednom radio preko flippe, uspješno. Platio sam im 20$ da mi postave sajt na prodaju (to je sve što je flippa dobila), a lik mi je platio preko westernunion. Istina, sajt mi nije stajao ni sedmicu dana na prodaji :).