Izrada stranice specifično namijenjene za određeni film/knjigu

Pozdrav,

U planu imam napraviti web stranicu koja cilj jako popularan film i knjigu na kojoj je film zasnovan, te koristiti Amazon Affiliate program za monetizaciju. Da li iko ima slična iskustva i projekte, te da li je uopće moguće ostvariti nekakav promet na ovakvoj stranici.

Uz dobar marketing svasta se moze, ali gledaj na to ako recimo ti imas brdo poseta da se te kontaktirati odvjetnik i filma ili knjige i traziti da ugasis stranicu jer nemas veze s njima. Osim ako je naravno tvoja knjiga ili film.

Možda nisam u pravu, ali mislim da pokretač teme ima najklasicniju moguću aff ideju… ne vidim zašto bi ga prodavač sankcionirao ako mu donosi prodaju i koristi aff linkove koje mu je upravo prodavatelj dao?

1 Like

Da, da, namjera je da napisem par clanaka, a prednost je da stranicu ne treba previse apdejtovat. Osnovni review, gluma, uloge, dublje znacenje, knjiga, itd. I naravno, posvuda postavljeni affiliate linkovi.

Odradiš li dobro sve, te osvojiš mali dio pravog tržišta (USA), prodaja neće biti problem.Ako ćeš gađati naše tržište, projekt ti je osuđen na propast. :slight_smile: