U projekt sam otisao na blef i nisam radio nikakavu dokumentaciju ni plan zarade jer mi to nije puno bitno.
Napravio sam custom web shop i 15 tema a cilj mi je ponuditi ljudima koji nisu pri novcu a zeljeli bi zapoceti svoj vlastiti posao. Pribliziti to siroj publici da im je sto vise dostupno.
Naplata jer nista nije besplatno.
Upocetku sam mislio ici na soluciju 20 eura mjesecno ili 200 eura godisnje sto bi bilo ukljuceno sljedece
(ovo su cijene ugrubo skroz i bit ce sigurno jos koregirane jer bi htio napraviti 3-4 paketa npr. litle paket 9-10$ i sl. tome )
- Support 0/24 (mail ticket, skype)
- Telefon support mj. +10 eura u cijenu
- Održavanje i redovan update webshopa (pod održavanje nebi spadalo ubacivanje artikala i prerada teme to bi se dodatno placalo ako klijent zatrazi)
- Hosting i domena bi bili ukljuceni u cijenu
- Osnovni SEO je uključen u cijenu
- Video tutorial je ukljucen u cijenu
E sada neznam sta bi jos mogao ubaciti mozda jeku free verziju sa poddomenom i onda mogucnost da si sami korisnici nadograde na premium verziju uz neke beneficije naravno. To sam i odradio u CMS-u ali neznam koliko je pametno nuditi free nesto.
Molim mišljenje iskusnih a bilo bi dobro i onih koji su već imali s ovime dodira
Naravno napravio sam dvije verzije eng i rh a cilj mi je to plasirati na strano trziste jer mi je to primarno