Izrada web stranice i održavanje

pozdrav

Dobio sam posao da izradim stranicu nekoj firmi uglavnom mislio sam da žele nešto jednostavno sa 5 do 10 stranica kontao sam to napraviti u Dreamweaver.No oni žele da im stranica ima galeriju slika,komentiranje,slideshow,i svašta nešto i naravno oni žele da mogu dodavati sadržaj na stranicu znači na meni je samo da napravim stranicu a oni će da je održavaju tako sam ja skužio.
E di je nastao problem pa problem je u tome da recimo njima spadne stranica za jedno godinu dvije znate svašta se može desit i šta onda ja bi se užasno osjećao a i ne vjerujem da oni razumiju šta znači održavari stranicu (kolko sam ja skužio oni misle pod održavanjem stranice da je to postavljanje novih vijesti i to je to)
Nije da pametkujem nije to nešto strašno sad održavati ali bar osnove se moraju znat napravit beckup stranice i ostalo.Zamislite kupe posebno domenu i hosting ??

Sve se mislim da im ne radim stranicu.

Šta vi mislite da radim ili na ne radim

a šta te briga za poslije, lijepo im objasniš kako stvari stoje pa nek si odluče šta žele.

Vidim da i tebi to radi problem (“njima spadne stranica”, “užasno osjećao”, “beckup”, itd.). Možda da još malo istesaš zanat na nečem jednostavnijem, kako si originalno i zamislio. A njih uputi na neku ozbiljnu firmu koja će im složiti svoj CMS i biti u stanju odgovoriti na probleme kada nastupe.

mnogi šute o tome problemu ja bar javno iznosim svoj problem i mislim da is 100% upravu.
Mislim da 90% web majstora otpada kad je ovi problem tu samo ostaju oni koji znaju koji imaju svoj cms i ostalo.

pa nemora bit ni vlastiti cms, al ne mora bit ni joomla i wordpress…ima dobrih cms-ova, doduše malo kompliciranijih al opet ako je za firmu di je dobra lova, da se i potrudit :slight_smile:

i kao što ti je rekao Lego na kraju ih uputiš i to je to. ukoliko se dogodi neki problem zvat će te, ti središ i naplatiš svaki put kad se dogodi greška, iako u ovim situacijama koje si naveo ne vjerujem da će se sjebat bilo koji cms :slight_smile:

tako da…malo se potrudi i naplati to i boli te đon :slight_smile:

možeš li mi reći neki cms a da nije joomla ili wordpress da je stabilan jako i naravno da ima tempates za njega

http://blog.webdistortion.com/2008/05/17/13-free-cms-options-for-web-design-professionals/


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja