Jake Paul vs Mike Tyson

Vaše mišljenje, ko bi mogao pobjediti, da li je sve naštimano, gdje ćete gledati meč i tako dalje, hajde da malo čavrljamo prije meča…

Ja se nadam da će Tyson nokautirat ovog malog bahatog, užasno mi je iritantan. A i ako on nokautira Tysona (što je najvjerojatniji ishod meča), i dalje nije niš postigao jer je u naponu snage i treninga dok Tyson ima 60 plus.

Na Netflixu je stream, ako se ne varam?

Moje mišljenje je slično tvome, Jake se osramotio samim ulaskom u meč sa Tajsonom nije bitan ishod, jer lik je star nije u svom prajmu, već je dedo…mda nije za odbaciti, nevjerovatna je njegova transformacija i treninzi za ovih 6 mjeseci, iskreno volio bi da nije naštiman meč i da dane po tintari ovom Jake Paulu, iritantni su i on i brat mu, lovu će dobru uzeti obojica to je sigurno i da, na netflixu će biti prijenos meča…

ne za 40 milki no za 40000 bi većina ljudi muhameda alija tukli, da prvo ga otkopala, pa ga onda tukla

mišljenja sam da je namješteno i da jake dobija. neće tu biti ništa zanimljivo. a i sama pravila su namještena za meč da se ne bore sa standardnim rukavicama od 10 unci no sa 14 unci, što sigurno jedino džejku odgovara jer realno jedina šansa tajsona je bio nokaut u prvoj ili ddrugoj rundi, a sa takvim rukavicama će više doći do izražaja stamina (ako nije namješteno, a jeste namješteno) koju jebiga sigurno džejk posjeduje znatno više od tajsona zbog godina.

ne vjerujem da ću uopšte gledat

1 Like

U noći između petka i subote oko 03.00 po srednjoevropskom vremenu na “AT&T” stadionu u Arlingtonu u zvaničnom profi boks meču vrednom 80.000.000 dolara snage će odmeriti Majk Tajson, 58-godišnji bivši šampion superteške kategorije, i Džejk Pol, poznati jutjuber koji iza sebe ima 11 profesionalnih borbi uglavnom protiv bivših MMA boraca i svojih jutjub kolega.

Tajson, kao nekada najdominantniji bokser sveta, u karijeri je zabeležio 50 pobeda (44 nokautom) i šest poraza, a 31 godinu mlađi Pol ima deset trijumfa (sedam nokautom) i jedan poraz u profesionalnom boksu zabeležen upravo protiv jedinog pravog boksera sa kojim se susreo (Tomi Fjuri, brat Tajsona Fjurija).

Ako meć nije namešten, Pol dobija po guzu i na spavanje.

1 Like

Nadam se da će ga Tyson nokautirat, iako mi se čini da je sve namješteno.

1 Like

Tysonovu borbu prije 10-15 godina ne bih propustio ni za živu glavu. Sada? Sada je u rangu Big Brothera.

Samo budala moze da povjeruje da bi Tajson mogao da pobijedi osim u slucaju da nije namjesteno.Paul je itekako dobar borac da ne govorimo da je mladji 30 godina,mali ce ga nakautirati u prvoj minuti isto kao sto je holefield pao kad se vratio protiv belforta

Kakvi su utisci nakon meča, pitam ove koji su gledali cijeli meč. Da li je sve naštimano, ili su se stvarno borili?

Cirkus i show biznis urusavanje sporta zbog novca sto Paulu jedini i motiv sto radi ovu smijuriju i ljudi misle da je nesto realno od svega ovog nikako, kao neko ko je u borilackom sportu preko dvadeset godina nisam pratio sve ovo jedino kada mi iskoci nesto po portalima u vezi ovih cirkusanata. Sramota za borilacki sport !

1 Like

Taman pogledao cijeli fight.

Amerima je uvijek sve oko čiste zabave i biznisa pa me ovo ne čudi.

Ja mislim da je naštimano na način da ne bude nokauta, jer par puta je Paul bio blizu nokauta pa bi se povukao i pustio Tysona da nadođe. Ostalo mi se čini da su se borili, ali ajde tko će to znati. Mislio sam da će Paul biti aktivniji.

Žao mi je vidjeti Tysona da boksa u ovim godinama, ali pretpostavljam da mu treba para pa je pristao na ovo, to je jedini razlog zašto mogu shvatiti ovaj meč.

Mislim da je Tyson, iako je star i ne može više boksati, ipak pokazao da još uvijek ima te pokrete i da je klasa vječna haha. Ne znam, jad i bijeda što je uopće morao boksati, ali eto neka ih tamo.

Jedino pozitivno iz ovoga (osim što će zaradit para) je to što se doveo u kondiciju u kojoj nije bio vjerojatno jako dugo.

1 Like

Ja bih se zahvalio Netflixu sto su mu prizili priliku da zaradi novac. Koliko se sjecam vise puta je Tyson spominjao da je na rubu bankrota.

Tuzno mi je gledati legendu uz koju sam odrastao kako zivi kao prosjecan gradjanin BiH.

Neka se jos malo provede u ostatku zivota :grinning:

3 Likeova

Vidjelo se da je Tyson usporen i nakon pete runde prilično umoran.
Ali dobro se držao. :+1:
Tyson je dobio 20 mil. dolara, Paul je dobio oko 40 mil. dolara.
Dobra mirovina za Tysona. :sunglasses:

Pogledah 2min hajlajtsa i smorih se