Treba mi jeftin web hosting posto hocu otovriti sajt za web design i web hosting i ako imate neki hosting jeftin sa resseler svih usluga.
Hvala,
Lp
Treba mi jeftin web hosting posto hocu otovriti sajt za web design i web hosting i ako imate neki hosting jeftin sa resseler svih usluga.
Hvala,
Lp
A sto se desilom s homemade hosting projektom?
Osim toga, ispravno i tocno je āresellerā - eng. āpreprodavacā.
Sa homemade hostingom nista se nije desilo ja sam sve nabavio server i tako to al samo mi neko treba da mi pomogne da konfigurisem portove i server za httaccess from all znate na sta mislim
Pojma nemam.
Jedino sto znam, a na osnovu stila pisanja, gramatike, pravopisa i sl. je da bih vas mladi kolega rado vratio u osnovnjak na dodatne sate maternjeg jezika.
Nemoj viŔe C Eng, molim te⦠He he.
Nisam ti nikad dao ovoliko likeova. IspriÄavam se.
Ozbiljna konkurencija nasem uvazenom Kornicu.
S obzirom da ne znaÅ” ni napisati āresellerā ispravno, savjetovao bih ti da uÄiniÅ” sebi i svijetu uslugu i ne otvaraÅ” nikakav hosting.
Uzmi taj svoj resseler i igraj se sa njim jedno godinu dana da nauÄiÅ” osnove. Onda preÄi na VPS i dvije godine se Å”teli da nauÄiÅ” osnove linuxa. Nakon toga, trebat Äe ti joÅ” oko 2-3 godine da sve to fino svariÅ” i kad budeÅ” spreman pokreni hosting.
Serveri, mreža i hosting generalno nije neÅ”to se uÄi preko noÄi i ako želiÅ” da spasiÅ” sebe i svoje potencijalne klijente mnogo muke i novaca, uradit ÄeÅ” kako sam ti rekao
Nemojte tako, covjek ima kucni data centar
Å ta je smjeÅ”no, ti ne znaÅ” ni podesiti apache za osnovnu konfiguracijuā¦
De mi reci jel znaÅ” instalirati VordPres
a taj apache jel se to može mazati na kruh iliā¦