Treba mi jeftin web hosting posto hocu otovriti sajt za web design i web hosting i ako imate neki hosting jeftin sa resseler svih usluga.
Hvala,
Lp
Treba mi jeftin web hosting posto hocu otovriti sajt za web design i web hosting i ako imate neki hosting jeftin sa resseler svih usluga.
Hvala,
Lp
Blogger.com najjeftiniji.
A sto se desilom s homemade hosting projektom?
Osim toga, ispravno i tocno je ‘reseller’ - eng. ‘preprodavac’.
Sa homemade hostingom nista se nije desilo ja sam sve nabavio server i tako to al samo mi neko treba da mi pomogne da konfigurisem portove i server za httaccess from all znate na sta mislim
Pojma nemam.
Jedino sto znam, a na osnovu stila pisanja, gramatike, pravopisa i sl. je da bih vas mladi kolega rado vratio u osnovnjak na dodatne sate maternjeg jezika.
Nemoj više C Eng, molim te… He he.
Nisam ti nikad dao ovoliko likeova. Ispričavam se.
Ozbiljna konkurencija nasem uvazenom Kornicu.
S obzirom da ne znaš ni napisati “reseller” ispravno, savjetovao bih ti da učiniš sebi i svijetu uslugu i ne otvaraš nikakav hosting.
Uzmi taj svoj resseler i igraj se sa njim jedno godinu dana da naučiš osnove. Onda pređi na VPS i dvije godine se šteli da naučiš osnove linuxa. Nakon toga, trebat će ti još oko 2-3 godine da sve to fino svariš i kad budeš spreman pokreni hosting.
Serveri, mreža i hosting generalno nije nešto se uči preko noći i ako želiš da spasiš sebe i svoje potencijalne klijente mnogo muke i novaca, uradit ćeš kako sam ti rekao
Nemojte tako, covjek ima kucni data centar
Šta je smješno, ti ne znaš ni podesiti apache za osnovnu konfiguraciju…
De mi reci jel znaš instalirati VordPres
a taj apache jel se to može mazati na kruh ili…