Jeftini web hosting ili wordpress HITNO

Treba mi jeftin web hosting posto hocu otovriti sajt za web design i web hosting i ako imate neki hosting jeftin sa resseler svih usluga.

Hvala,

Lp

Blogger.com najjeftiniji.

A sto se desilom s homemade hosting projektom?
Osim toga, ispravno i tocno je ‘reseller’ - eng. ‘preprodavac’.

1 Like

Sa homemade hostingom nista se nije desilo ja sam sve nabavio server i tako to al samo mi neko treba da mi pomogne da konfigurisem portove i server za httaccess from all znate na sta mislim

Pojma nemam.
Jedino sto znam, a na osnovu stila pisanja, gramatike, pravopisa i sl. je da bih vas mladi kolega rado vratio u osnovnjak na dodatne sate maternjeg jezika.

8 Likeova

Nemoj više C Eng, molim te… :smile: He he.
Nisam ti nikad dao ovoliko likeova. Ispričavam se. :blush: :o:

3 Likeova

Ozbiljna konkurencija nasem uvazenom Kornicu.

3 Likeova

S obzirom da ne znaš ni napisati “reseller” ispravno, savjetovao bih ti da učiniš sebi i svijetu uslugu i ne otvaraš nikakav hosting.

Uzmi taj svoj resseler i igraj se sa njim jedno godinu dana da naučiš osnove. Onda pređi na VPS i dvije godine se šteli da naučiš osnove linuxa. Nakon toga, trebat će ti još oko 2-3 godine da sve to fino svariš i kad budeš spreman pokreni hosting.

Serveri, mreža i hosting generalno nije nešto se uči preko noći i ako želiš da spasiš sebe i svoje potencijalne klijente mnogo muke i novaca, uradit ćeš kako sam ti rekao :slight_smile:

2 Likeova

Nemojte tako, covjek ima kucni data centar :joy::joy::joy:

1 Like

Šta je smješno, ti ne znaš ni podesiti apache za osnovnu konfiguraciju…

1 Like

De mi reci jel znaš instalirati VordPres :joy::joy::joy:
a taj apache jel se to može mazati na kruh ili…