Drastična vremena traže drastične korake
Ako je netko voljan za razmjenu, neka se javi privatnom porukom da vidimo možemo li što iskombinirati.
Drastična vremena traže drastične korake
Ako je netko voljan za razmjenu, neka se javi privatnom porukom da vidimo možemo li što iskombinirati.
Jao kad se setim kako je to nekada pre 5-6 i više godina bilo popularno.Ti meni baner ja tebi baner na sajt Pa još mora biti follow , pa na početnoj stranici sajta itd…
Danas vidim toga više nema. Ponegde naletim neki linkić mali negde u ćošku sajta ali u 90% slučajeva klasične razmene banera (linkova) nema u većoj meri. Sada su više zastupljene mreže koje uz razmenu članaka (što je jedna jel…vrsta razmene linkova) nude i oglase.
Ja sam sa jednim članom ovog foruma imao razmenjene banere i iz mog iskustva taj baner nije bog zna šta doneo posetlica niti nekog napretka…
Što se tiče SEO mislim da i nema nekog efekta na razmenu linkova (nisam baš ekspert za SEO pa verujem da nema efekta velikog)
Vraca se to opet u modu, puno ovih sto zele guest post, a nemaju budzeta, pitaju za a-b-c razmjene.
jel ti utice ista to na ono sto smo radili? jel veca potraznja za guest postovima no sto je bila (za te sajtove)
Ista je potražnja guest postova, a za razmjene su počeli sve više pitati unatrag 6 mjeseci. Uglavnom to nisam radio jer zahtjeva dodatni angažman, pa mi se nije dalo. No ostavio sam te mailove na unread za slučaj da se odlučim u budućnosti.
A-b-c razmjene mogu biti dobre jer ih G ne može povezati. Recipročne razmjene treba izbjegavati.