Jel neko od webmajstora pozvan u poreznu?

Jel neko od korisnika ovog foruma pozvan u poreznu radi ne placanja poreza na adsense zaradu?
ako je,kako je proslo?

Hvala.

Stavili mu lisice i zatvorili ga, a kako je Zatvor pun, su van pustili ovog sauchu ili kako se zove sto je pokrao pola miljuna.

1 Like

ja razmisljam isto ko i ti ali to je nebitno,zato sam i pito ako ima neko iskustva,pogotovo sada nakon sta banke poreznoj salju sve

Nitko niej pozvan niti nece biti pozvan, jer taj zakon nije napravljen zbog adsense racuna. A ako koga pozovu vjerujem da ce se javiti ovdje na forumu jer bi bio glavna faca.

EDIT:
No iams tu apr ljudi koji su zaradili na Adsensu 1000 KN, pa su sami otisli i platili porez 1100KN. Ali neznam dali ti je pametno sljediti njihove primjere i slisati njihove savjete s obzirom na racunicu.

2 Likeova

koliko su neki članovi ovog foruma gnjavili poreznike, bilo bi potpuno prirodno da poreznici sad krenu ganjati pojedince koji dobiju neku crkavicu od adsensa i onda to potroše u hrvatskoj.

1 Like

Zovnu li mene, ja ću tražiti poticaje, bar 20 000kn da mi daju. Ja sam loš webmaster (prošli mjesec zarada 50$, a Reseller hosting plaćam 25$ mjesečno), konkurencija je jaka, zašto bi uvozne stranice bile popularne? Tribamo čuvati domaće webmastere. Ako mi ne odobre poticaje, izlazim s laptopom blokirati cestu. :slight_smile:

2 Likeova