Jel' pijete dok radite?

Jel pijete dok radite?
Ne mislim da ločete dok radite ali meni nekako puno bolje ide kada popijem malo… Jednostavno inspiracija za pisanje krene.

Zivljeli!

Ja ne… cim popijem malo nestane kreativnost i ide mi se van :smiley: Probao sam i na drugim opijatima, ali najbolje trijezne glave ili na kofeinu.

1 Like

Također ne , jednostavno ne mogu kapi alkohola popiti a da gledam u monitor + koncentracija 0,

Također negativ. :no_entry:
Samo kava i keksi i čokolada idu… :coffee:

Ali, kad već pitaš, baš danas sam umjesto soka koji ide uz kavu; natočio ove neke stvari ostale od Nove Godine. Moram priznati da nije nimalo loše; :smile: (Ne smeta, dapače)
jack-with-coke
:o:

2 Likeova

Meni bas dobro ide uz alkohol ali onda ima druga krajnost. Ne spava mi se nimalo. Imam osjecaj da bi mogao pisati cijelu noc. I sto je najgore, vjerovatno i bi ali valja sutra na posao, dijete u vrtic voziti…

Hmm ja osobno ne jer ako krenem isto mi bude kao i @steelmaiden . A kad se ode vanka onda nema stajanja…

1 Like

Nisam pokusao programirati pod dozom, a i nemam neku zelju jer i trijezan napisem ponekad neku glupost :slight_smile:

No thanks :face_with_hand_over_mouth:

Evo za ovu izuzetnu priliku (dok mi se video već sat i pol uploada na Youtube i neznam što bih) nazdravljam svima! :slight_smile:
Inače dok radim, (ako se ovo može nazvati poslom (trebam pitat ženu :grin:)), samo pijem kavu, možda Colu da me održi budnim…ako samo popijem jednu pivu mozak ode baj baj…

3 Likeova

Također sam jedan od onih kojima alkohol ne ide s poslom. Teško se mogu zamisliti da popijem bilo što i da nakon toga nešto odradim (/osim ako isto to ne mogu odgoditi). :smiley:

Kad sam trijezan imam OCD, hiljadu stvari napisem, izbrisem pa opet. Ne vjerujem sam sebi.

Kad popijem, boli me k za sve, radim extra, ne brisem nista, i sve bude kako treba.

Casica crnog vina moze pozitivno djelovati na rad kod mene :D. Samo ako krenem na drugu,trecu onda ga ■■■■ :smiley: Ne preporucam da postane navika hahahah

Povuces 3 dima i koncetracija ti na 200 posto :grin:

2 Likeova

Onda budes malo prekoncetriran :smiley:

Još dok sam studirao i išao na instrukcije iz c jezika tada mi je tako predložio instruktor i stvarno pali :slight_smile: Eto savjet za programere :slight_smile:

Jednom sam isprobao metodu. Sa izrade web stranice sam završio na kompilaciji zabavnih videa na yt i klikao reklame da pomognem tim youtuberima… bio sam preponosan na sebe. (Isprike svima koji se oglašavaju na adsense)

Stranicu sam nastavio raditi sutra.

100% čist dok radim :slight_smile:

Vjerojatno češće prakticiraš pa si nabio kondiciju…:wink:
Ja iza toga još drugi dan nemogu pogodit treću brzinu u autu… :sweat_smile:

3 Likeova