Jel postoji Neka Banka u BiH/RS!? - Za izdavanje Visa debit kartice za PayPal - Putem Interneta aplicirati za Visu?

Poštovanje, naslov theme kaže sve.
Po 2,3x pp me zeznuo I limitirao mi novac. :sweat_smile: Sad želim da izvadim, visa debit karticu za pp. (Ponovno ali na Mater) da bude “registrovan pp i kartica otvorena.” :man_shrugging:t2:
Stim što majka mi je starija, i nije sposobna toliko da se kreće, i htjeo sam na njeno ime, da apliciram Online poslati zahtjev za izdavanje kartice za korištenje pp, pa zanima me sljedeće. Da li neko od vas zna možda, imal neka druga banka dobra, kao što nudi Raiffeisenbank opciju da apliciras tj predaš zahtev online putem interneta, za izdavanje kartice visa.
I koji su, kakvi uslovi korištenja usluge i plaćanje.
Hvala unaprijed na odgovoru. LP :raising_hand_man:t2:

Ja sam u Sparkasse prije 2-3 sedmice dobio MasterCard, ali su mi rekli da “ako želim mogu dobiti Visu za PayPal da nemam problema umjesto MasterCard kartice”.

Dakle, rekli su mi to, a ništa ih prvi nisam bio pitao u vezi PP-a. :slight_smile:

Eto…

Ja sam bio u Sparkasse. Kad mi je istekla VISA kartica tete mi rekla da ne mogu dobiti zamensku VISA karticu već samo Master. Onda sam joj rekao ugasi te mi račun :grin: i otišao u Novu Banku i uzeo VISA karticu bez problema.

2 Likeova

Ja prije 10/15 zatrazio novu VISA karticu u Sparkasse-u, staru karticu su mi zatvorili i bez ikakvih problema novu kreirali.
Samo sto vise ne izdaju VISA electron vec VISA classic.

@HamoPipo
Mislim da ne mozes otvoriti racun u RSu ako si rezident u Federaciji i obrnuto.
Takodjer zar je bitno da li imaju online aplikacije, odes u banku zatrazis papire, lijepo kuci popunis i nek majka potpise ako to moze tako.

intesa izdaje visa inspire debitne kartice … moze na paypal

koliko znam i raiffeisen još uvijek izdaje visa debit kartice koje mogu na paypal

Ne znam kako ide zahtjev preko interneta, ali nova banka daje Visa debit karticu (ja je koristim za PayPal). Baš su me zvali da uskoro istječe valjanost i pitaju gdje da pošalju novu karticu. Ja zadovoljan. Nisam problema imao.