Joomla Betting Komponenta

Imam neku ideju koji vec nekoliko godina mislim ostvariti ali mi nejde… radi se o stranici gdje ce biti ponuđenje neke utakmice i registrirani korisnici će moći stavljat 1 X 2 … ako pogode dobiju bodove ako ne izgube bodove… na tu foru pa mi je potreban komponenta probao sam onu joomleague ali je jako jako komplicirana … spreman sam i platiti komponentu…

Tražiš nešto kao na zicerdana.com?

nije bas to… trazim da se ljudi registriraju imaju ponuđene neke utakmice koje sam ja stavio i stavljaju 1 X 2 … i kad je gotova utakmica stavim rezultate i sustav automatski dodijeli korisnicima bodove ako su podijelili dobe bodove ako su promasili onda izgube bodove…

Zar to nije nešto kao zicerdana.com? Postoji sportska ponuda, igrači uplate bodove na određene utakmice i na kraju dana administrator upiše rezultate i skripta sama dodaje bodove onima koju su pogodili.

Ne znam točno postoji li takva Joomla komponenta jer se trudim izbjegavati Joomlu pa nisam baš upoznat sa njom tako da ti ne bih mogao tu pomoći. Je li mora biti baš Joomla?

Uskoro ću izbaciti novu verziji svoje kladionice možda će moći se nekako lagano prebaciti u Joomlu jer će je i napisana stim ciljem da se lagano prebaci u treći software.
Sad koliko će to biti lagano jer sam počeo “petljati”, ko po običaju…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja