Joomla i forum

Možete li mi preporučiti način na koji da spojim joomlu s nekim forumom. Pravim novi sajt i htjeli bi da se s accountom registiranim na forum mogu komentirati vijesti. Te također da te vijesti budu vidljive na forumu u posebnim cjelinama (sekcijama iz joomle, kao da se otvorio novi topci kad se napieš članak u joomli). Je li moguće tak šta?

Ako sam dobro razumio šta trebaš, onda tebi treba ccBoard forum

Da ccBoard, pogledaj Kunenu i Agoru.

http://extensions.joomla.org/extensions/communication/forum

ako netko nije razumio, trebam da kad se napiše novi članak u joomli da to bude i kao topic na forumu. te da komentari ispod članaka budu zapravo postovi na forumu na tu temu.

kao npr na
http://www.sportnet.hr
ili
http://www.osijek031.com
(samo to nije joomla)

Lego, razumjeli smo se, pa jel problem probati ta tri prijedloga ili proćitati dokumentaciju. Ako oni to ne mogu, sumnjam da ima koje drugo gotovo riješenje.

Trenutno nemam niti jedan navedeni forum online, ali koliko se sjećam Fireboard (ak se ne varam ccBoard je na tom tragu) je sigurno imao te funkcije (Fireboard+CB)

Možeš i dalje čekati odgovor ili da netko to proba umjesto tebe.

pa zato sam i pitao ako netko zna točno da ne moram ispobavati sve, kužiš lega moj? :smiley:

OK, ak ti je puno potrošiti 20-ak minuta, onda čekaj.

Ja imam ccBoard jer se automatski instalira u Joomlu pa mi je to lakše, makar sam htio FUD forum.

Nisam baš zadovoljan s jednom stvari. Navigacija je loša, ne možeš s jednog topica ići u višu kategoriju nego moraš na naslovnicu pa cijeli put ispočetka.

Pozdrav,

ja na gs.rs i sampion.rs koristim JoomSocial i Kunena forum.

Ono sto mi se svidja je da kada neko napise post na forumu, otvori temu, promeni avatar ili nesto slicno, njemu se sabiraju bodovi i raste mu karma (ugled) na JoomSocial. Takodje i na pocetnoj strani JoomSocial zajednice izadje obavestenje o postu na forumu i tu moze da se klikne na “More” ili “Vise” kako bi se ukratko pregledao doticni post.

Evo kako to izgleda:

JoomSocial zajednica >
http://gs.rs/index.php/community

Kunena forum >
http://gs.rs/index.php/forum

Ja sam trenutno u velikoj guzvi jer sam otvorio novi portal, ali potrudicu se da ti pomognem sto vise ako umem :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja