Joomla + OpenCart = AyelShop [mišljenje] + koji payment gateway odabrati?

Daklem za potrebe manjeg webshopa jedan od prijedloga je kao sto i naslov govori kao bazna platforma Joomla 2.5 te AyelShop komponenta.

Ovdje su same revije te karakteristike te nam se zbog istih nekako najvise svidjela od virtuemart-a:

Ekstenzija

Karakteristike

Cijena

Sada naravno par pitanja vezanih za doticnu shemu:

  1. Posto nije rijec o profesionalicma, dakle nema opcije za magento (znam znam naj shop bla bla, jbg - ovak je stanje trenutno), ukratko sto mislite o kombinaciji iste? Isplativo?

  2. Za pocetak ce roba vjerojatno ic putem placanja pouzecem, medjutim sa vremenom ce se morati srediti i jel ovaj gateway, e sad, posto me zanima, koje su po vama najbolje opcije za ovako nesto sa doticnom kombinacijom?

Malo sam kopao te preko trazilice od AyelShopa zavrsio na OpenCart-ovom sajtu koji me je pak doveo do ovih domacih payment gateway intergracija za hrvatsku, odnosno OpenCart 1.5.xx:

RBA verzija

PBZ verzija

Da li je imao tko dosada iskustva sa istim?

Naravno bilo kakvo drugo misljenje i savjet su dobrodosli. Puno iskustva se nema a jel, negdje se vec mora poceti :slight_smile:

Mislim da sam ti odgovorio na ovaj post na drugom forumu. Što se tiče payment gateway intergracija obje su varijante ok. Da, i ne treba ti najskuplja inačica Ayela. Dovoljna ti je ona na 6 mjeseci pretplate.

Moja preporuka HIKA SHOP najbolja varijanta po meni sto se tice joomla sajtova i web shopa uz to je i prevedan na hr jezik :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja