Journey - Zarađivanje online

Bok svima. imam 27 godina (koliko je to bitno :grinning:) i krećem sa zaradom online. Prije sam zarađivao stvarno dosta, ugasilo se i onda nisam nekoliko godina radio baš posvećeno. Sad imam motivacije, a dobio sam i oko 2000 eura na ulaganje. To će mi olakšat sigurno. Prvi izazov mi je prilagodba na nove stvari u online svijetu.

2 Likeova

Mislio sam jedan cijeli mjesec potrošit na to šta bi mogao radit, proučavat ali nisam ipak. Nema veze, to ću usput kad ću radit na prvim web stranicama.

Ovaj mjesec sam napravio sajt na engleskom, naručio nekih 20 članaka koje sam objavljivao svaki dan po jedan. Članci su sa fivver od top pisaca (sad koliko jesu) za 5 usd i još 2 usd fee što prije nije bilo. Također još nekoliko članaka sa druge stranice ne baš dobre kvalitete, jeftinije ali da dobijem na popunjenosti sajta.
Na ovaj sajt koji sam otvorio želim da dobijem neki srednji google authority tako da google u buduće indeksira sve jer mislim postat poveći broj sličnih članaka koji trebaju biti indeksirani da dođem do zarade (affiliate i adsense). Ovo je možda i spam :slightly_smiling_face:

Do sada na sajt potrošeno 500 kn, sve na članke. Dosta trošenja na taj, tu i tamo ja ću napisat koji članak.

Novi sajt je otvoren prije tjedan dana. Niche, uk područje, nema baš konkurencije tj. takvih exact match sajtova no radi se o tome da se puno piše o tome, druge jake stranice. Nisam jako dugo radio pa vidim da google npr. u top 100 rangira sajtove koji su pisali o tome zadnjih nekoliko dana, znači stariji članci sa nekih sajtova su u manjini. Ja idem na exact match pa bi se tu mogao probit, tu vidim svoju šansu. Ovdje članke stavljam na jedan drugi način koji neću otkrivat ovdje. Danas mi je samo nešto došlo da odem na bhw i otvorim neki topic i naručim sa popustom 67 usd backlinkove sa blog networka što inače nikad ne radim.

Nastavit ću svakodnevno updejtat sajt novim člancima. Potrošeno na taj 500 kn sa domenom.

Super, ovo ovako lijepo izgleda, mene strasno zanima dali ovi srot clanci sa Fiverra ce drzat vodu, a i vidim da se PBN ukljucio, ako bude funkcioniralo, daaaaaaaaamn onda smo svi na konju, samo se nadam da ces nastavit nas obavjestavat i ako uspije i ako ne uspije…