jQuery Fancybox problem

Imam jedan problem kojem ne mogu doskočiti, možda ima netko tko može odgonetnuti gdje je problem.
Na naslovnici
http://www.locusto.com
, s desne strane je badhe “Provjerite zašto smo bolji”. Klikom na njega otvara se html sadržaj u fancyboxu. Prvo otvaranje prođe u redu, no nakon zatvaranja fancybox prozora i pokušaja drugog otvaranja nešto je off. Na Operi se stranica gadno raspadne i potreban je reload. Safari se još nosi s time samo otbvara prozor različitih dimenzija. Konzole ne pokazuje nikakve greške.
jquery-1.6.2.min.js
jquery-ui-1.8.14.min.js
jquery.mousewheel-3.0.4.pack.js
jquery.fancybox-1.3.4.pack.js

Ideje?

Hvala.

Imam ja. Izbaci sav onaj javascript iz MainContentWrappera i baci ga skroz dolje ispred taga, zatim pazi na redoslijed kojim pozivaš skripte, a treće možda imaš konflikte jer si nabacao svega živog i neživog.
Preporučam ti da spojiš više tih datoteka u jednu i provućeš kroz neki minifier.

Sve stoji, malo je kaos jer trenutno testiram hrpu stvari. Neke stvari sam izbacio, i sada pokusao sa minify ali kompletan javascript prestane funkcionirati iako minify servira sve kako treba. Naravno u error logu opet nista. Idem metodom eliminacije…

Nemoguce je doc do gumba napredna pretraga

Najvjerojatnije trebaš samo isprazniti cache od browsera. Naime jučer sam javascript hover metodu zamijenio sa CSS spriteom. Javi ako ne radi ni nakon toga - hvala!

obriso sam i u chromu je napredna pretraga prekrivena s youtube t i f a u safariu i firefoxu normalno otvori

greska u chrome
http://www.slike.com/?v=RU5m2.png

greska u firefox
http://www.slike.com/?v=x6kdY.png

Imaš pravo, obično testiram u svim browserima ali kako je bilo 3 ujutro ovaj put sam to propustio. Riješit ću to danas, hvala još jednom na informaciji.