Kada se isplati staviti Adsense na stranicu?

Pozdrav, zanima me kada se isplati staviti Adsense na web stranicu? Imam strankicu sa između 20-60 posjeta dnevno, kako koji dan, pa me zanima da li mi se isplati Adsense ili bolje da pričekam da malo više populariziram stranicu i onda stavim Adsense. Koliko posjeta dnevno bi recimo trebao imati da bi zaradio barem koji dollar na Adsense? Znam da je o sve individualno, ovisi o niši, posjetiteljima i bezbroj stvari ali ako netko može okvirno reć.

Kakvu ulogu ti igra kada postaviš? U cilju ti je da postaviš što prije. Tada ćeš znati koliko i šta. Niko ti ne može reći koliko ćeš kada zaraditi, to čak ni Google ne zna, zna kada neko već klikne na reklamu, a unaprijed ništa.

Radi se o klikovima na reklamu, ne o posjetama. Možeš imati milion posjeta a nula klikova. Tebi je svakako u cilju što veća posjeta, jer s tim dolazi veća mogućnost za više klikova. I uglavnom tako i bude, što više posjetitelja, veća ti je zarada (više klikova).

Stavi 1-2 zone. Nece ti skoditi, a vidit ces crno na bijelo koliki je potencijal i zarada.

Upravo tako. Ja kad radim novu stranicu odmah stavljam adsense, bez obzira na posjetu.

Hvala svima na komentarima, dao sam Googlu zahtjev za Adsense account pa ćemo vidjet kako će biti :slight_smile:

O cemu se radi na stranici?

Beauty niša, sa naglaskom na prirodnu kozmetiku… :smile:
Evo već sam primio mail od adsensa da mogu stavit prvu oglasnu jedinicu na stranicu, ja sam mislio da to treba čekat sto godina za odobrenje.

Ljudi, treba mi još jedan savjet. Kako da stavim google reklame unutar posta? Stavio sam reklamu u sidebar preko text widgeta ali ne razumijem kako da napravim da se reklame pojavljuju na dnu svakog članka? Našao sam 1 plugin koji ti pomaže postaviti google adsense ali svejedno treba ulaziti u svaki post i postavljati kod na dno posta. Jel ima neki način da odjednom postavim na dno svih članaka na sajtu reklamu? Tnx

Ja ne mogu vjerovat da ljudi jos uvijek ne znaju za Quick Adsense plugin. Inace se u wordpressu vecina stvari (ili zelja) rjesava kroz pluginove.

Hvala, instalirao sam Quick Adsense plugin. Prije toga sam probao par drugih pluginova i nisu imali mogućnost da se reklama postavi na svim postovima odjednom nego je trebalo neki kod ubacivat, ugl hvala na pomoći