Kako da na početnoj dobijem custom naslov?

Pozdrav,

pomalo sređujem jedan web i želio bih da na početnoj stranici imam za naslov custom code, a da se u svim drugim situacijama pojavljuje originalni naslov.
Ovo je kod koji kupi content

<article class="entry entryTypePost" style="padding-right: 4px; padding-left: 4px;>
    <header class="entryHeader">
        <h1 class="entryTitle">
            <?php
            while ( have_posts() ) : the_post();
            the_title();
            ?>
        </h1>
    </header>

    <div class="entryContent">
        <?php
        // get the content
        the_content();
        endwhile;
        ?>
    </div>

    <footer class="entryMeta">
        <?php
        // get the post info
        get_template_part('postinfo' );
        ?>
    </footer>
</article>

Ovako nešto sam ja zamislio

<?php
if ( is_front_page() ) {
    // This is a homepage
echo ("moj naslov ");

} else {
    // This is not a homepage

( have_posts() ) : the_post();
            the_title();
}
?>

Pa da, samo premjesti if u loop:

<?php
   

( have_posts() ) : the_post();
 if ( is_front_page() ) {
    // This is a homepage
echo ("moj naslov ");

} else {
     the_title();
          
}
?>
1 Like

Hej, možeš li mi gornji kod tako prilagoditi? Radim na live site, i već pola jutra imam razne errore :smile:

Hvala u svakom slučaju…

<article class="entry entryTypePost" style="padding-right: 4px; padding-left: 4px;>
    <header class="entryHeader">
        <h1 class="entryTitle">
            <?php
            while ( have_posts() ) : the_post();
if ( is_front_page() ) {
    // This is a homepage
echo ("moj naslov ");

} else {
   the_title();    
            ?>
        </h1>
    </header>

    <div class="entryContent">
        <?php
        // get the content
        the_content();
        endwhile;
        ?>
    </div>

    <footer class="entryMeta">
        <?php
        // get the post info
        get_template_part('postinfo' );
        ?>
    </footer>
</article>

Neće to, probao sam već

Parse error: syntax error, unexpected 'endwhile' (T_ENDWHILE) in

<article class="entry entryTypePost" style="padding-right: 4px; padding-left: 4px;>
    <header class="entryHeader">
        <h1 class="entryTitle">
            <?php
            while ( have_posts() ) : the_post();
if ( is_front_page() ) {
    // This is a homepage
echo ("moj naslov ");

} else {
   the_title();    
            }?>
        </h1>
    </header>

    <div class="entryContent">
        <?php
        // get the content
        the_content();
        endwhile;
        ?>
    </div>

    <footer class="entryMeta">
        <?php
        // get the post info
        get_template_part('postinfo' );
        ?>
    </footer>
</article>

Falila je zagrada. Probaj ovo…

2 Likes

Hvala puno… Radi baš kako sam i zamislio :slight_smile:

np

Da ne otvaram novu temu, a problematika je usko vezana

echo '<span class="blog-description">'.get_bloginfo('description').'</span>';

To je trenutni prikaz (opis weba) . Ja bih da dodam

echo date("Y");

da to bude “Opis bloga 2016”

Thanks

echo '<span class="blog-description">'.get_bloginfo('description').' ' .date("Y").'</span>';

1 Like

Opet ja…

<div class="sc_event_date"><?php echo __('Datum:', 'pippin_sc') . ' ' . sc_get_event_date($event_id); ?></div>

Taj gore kod mi pokaže

Datum: 29.12.2016

Nikako da postavim točku “.” iza 2016 ?

pa samo dodaj:
.'.'
U PHPu stringove spajas s tockom… Znaci:

<div class="sc_event_date"><?php echo __('Datum:', 'pippin_sc') . ' ' . sc_get_event_date($event_id) . '.'; ?></div>

1 Like

Uzgred, po pravopisu (neki su čuli i za to) :blush: ;
iza godine se ne stavlja točka.

Letimičan pogled na naše portale me uvjerio da su točke iza godine svuda gdje sam gledao. :frowning:
Takvo je vrijeme izgleda. :slight_smile: Ipak:

:smile: Sretna Nova Godina. :evergreen_tree:

Cek malo, ako ces napisati dvijetisuceisesnaesta
, neces staviti tocku iza? Svasta cujem

Stavio sam i sliku, pa svašta i vidiš. :slight_smile:

Možeš li citirati taj dio pravopisa? :slight_smile:

Jer to, iskreno, nisam znao. Pa sam, guglajući, našao odgovore koji u principu kažu: iza godine se stavlja točka, uz jedan dodatak - da nije nužno staviti točku ako je iz konteksta jasno da se radi o godini.

Malo smo offtopic, pa može odgovor i na pm :slight_smile:

EDIT: Jasno, govorimo o HR jeziku, ne EN. :slight_smile:

1 Like

Pricamo valjda o HR jeziku, sta mi stavljas NYT? Jeli pises prosinac 31 2016? Ili ces staviti 31.12.2016.?

He he :slight_smile: jesmo malo offtopic, nema potrebe da idemo još dalje, pa i preko PP-a.
Bio sam uvjeren da je tako, vidim da ipak nije. :frowning:
Redna godina bez točke ispravna je u engleskom jeziku, no to mi nije opravdanje, jasno.
Ispričavam se svima koga je ovaj moj post uznemirio, pogotovo danas na Staru godinu. :smile:

A sretno svima. :smile:

3 Likes

Sve najbolje u 2017 “.” :slight_smile:

1 Like

Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact