Kako da napravim da svaki post ide na home page il pocetnu?

Kako da napravim da svaki post ide na home page il pocetnu a i da se nalazi u kategoriji koju ga oznacim odnosno svaka kategorije da ide na home page?

Wordpress, joomla,nešto treće ili costum? Predpostavljam WP…

Wp…napravio sam da sve bude u kategorijama pa markiram pocetnu i kategoriju u koju spada i static page sam stavio da bude pocetna i sve je ok kad se otvori i kad se ode na kategoriju al kad vratis na pocetnu ona to uopste nema ozgled teme koja bi trebala biti…sta da ucinim da sve bude normalno?

Ak dobro shvacam pitanje… pa to bi po defaultu tako trebalo biti. index.php bi ti trebao sve postove pokazati bez da ista doras. Samo daj stavi petlju od indexa tu da vidim jesi je dobro napravio.

Ako koristis neku premium temu sa themeforest ili slicnih pogledaj u dokumentaciji, inace tamo bude full tutorial kako sve naredit da izgleda kao kod njih.

Pokušaj instalirati plugin visual composer, ili beaver builder, pa se poigraj malo.

PS: Ovi plugini ne funkcioniraju sa svim temama.

Kod mene se desava sledece…napravio sam kategorije i kad pravim post moram oznaciti kategoriju i sve funkcijonise i napravio sam pocetnu kao page "pocetna " ali postovi idu na kategorije a page pocetna je prazna iako je sve po difoltu.trenutno stanje je da sam i pocernu stavio kao kategoriju pa markiram ovoje pa upadne post u slajder na pocetnoj ali kad opet kliknem pocetnu ono otvori kao kategoriju a nije kako tema izgleda…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey