Kako da opet aktiviram zapuštenu facebook stranicu?

Evo imam jedno pitanje, stranica na koju uopće nisam obazirao pozornost nekih 5 mjeseci, i danas pogledam ono 14000 likeova O.o . Sve je to super ali kako da sada opet ju učinim aktivnom? Objavljujem evo danas cjelo jutro i na nijedan post nisam dobio like (Postovi nisu glupi, jer na drugoj stranici od 8000 likeova dobe preko 100 likeova). Moje pitanje je dali znate kako da opet postanu postovi lajkani, jer je trenutno samo " 6 priča o ovome". Hvala :slight_smile:

EDIT: Evo sad vidim da sam krivo postao u Facebook aplikacije, pa ako admin može premjestiti temu na pravo mjesto… Hvala

viralnim sadržajem

Može malo više pojašnjenja molim te? :slight_smile:

10 odlika viralnog sadržaja | Igor Manjenčić blog
pisati o onome što je aktualno i što će se lajkat / šerati, a za početak napravi kampanju i uloži koji $$

ok, hvala :))

Buzz – Facebook namjerno sabotira promet prema vašoj stranici. Ako želite posjetu? Kupite prijatelje, fanove, lajkove, to je danas tak’ normalno

Slike su puno bolje od linkova. Zanimljive slike s kojom motivacijskom recenicom koje ce natjerati fana da komentira, lajka ili share-a. Socialize with them :slight_smile:

ta stranica je mrtva. od tih 14k nema više onih koji vide tvoje objave…

Evo hvala još jednom. U 2 dana broj Talking About je narastao na 246, samo me malo brine što je stranica pala za nekih 150-160 likeova?

To su verovatno ljudi koji su zaboravili da su i lajkovali stranicu, pa su je sada “unlike” kada im je odjednom iskočila u timeline.

I bolje je da su izašli iz stranice, šta će ti oni koji nisu zainteresovani za sadržaj koji nudiš.

Ok, hvala :))


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja