Kako da prebacim (spojim) jedan sajt sa drugim

Imam jedan sajt iste tematike kao i drugi, sajt ima par članaka (6 komada) pa bih prebacio sadržaj tog sajta na taj drugi sajt (nekad mi je teško sam sebe slušat kako objašnjavam). da ponovim možda na bolji način sadržaj sajta A bih prebacio na sajt B koji je iste tematike. Oba sajta su u wordpressu. Koji je najbolji način to da odradim. Meni pada na pamet export i import i onda korištenjem redirekt plugina da redirektujem sve sa sajta A na sajt B. Da li je ovo dobar način ili bih to trebao obaviti na neki drugi način? Nekako mi se čini da ovo nije dobar način i da mora postojat bolji

:slight_smile: 6 clanaka?

Copy sadrzaja posta a tamo kreiras novi post i to je to. Naravno, moras sve ispocetka sto se tice rangiranja ali na starom sajtu stavis redirect na novi i to bi trebalo da bude ok.

Najbolje ovako kako ti Bobo kaže, to je točno, jedino ovo nije;

Tako prebačena web stranica (stranica je jedno, a domena drugo, ali ovo važi i za domenu) nastavlja s iste pozicije koju je imala stara stranica na staroj domeni. Uz ispravan 301 redirekt, jasno. :blush:

Sve si dobro rekla. Export, import, redirect…
Neznam kaj pitas kad sve znas :slight_smile:

da li sajt B ima neki svoj sadržaj koji nužno želiš sačuvati? Ako da, onda export-import je odlična ideja. Ako nema svog sadržaja (ili ima ali ne želiš taj sadržaj sačuvati), onda je jednostavnije - poveži bazu od sajta A za sajt b :slight_smile:

6 članaka copy paste i to je to. Nema puno mudrosti. Nikakav import export da se ne smrda prva baza (nekad izgleda jednostavno ali se onda umiješa Murphy).

Hvala svima na savjetima