Kako izvuci Windows 7?

Kupio sam novi lap top. Na hard disku se nalazi Recovery particija na kojoj je pored Windowsa 7 nabacano stotine nepotrebnog softwera koje mi smetaju. Imam mogucnost da napravim Recovery DVD ili USB ali tako opet prebacim sve u kompletu.

Dakle, postoji li mogucnost da napravim Recovery DVD ili USB samo sa Windows 7 a ostatak nepotrebnog softwera da izbacim?

Pozdrav svima

Imaš norton goast (sorry ak je krivi speling) on ti je zadužen da ti napravi imige sustava koji je dovoljan za automatski backup.
No meni se ćini da je tebi problem serverska particija problem (nisam expert u tome ako sam šta fulo nek me neko pametniji ispravi), ito to moš napravit i preko windowsa. USB ili DVD format nebi trebali igrat ulogu.

Prva greška laptop se uvjek se kupuje free dos laptop. Nije razlog što su jeftiniji nego proizvođaći šparaju na cd/dvd diskovima koji im trebaju za sofware pa ga instališu tebi na hard, a ti se onda snalazi kako znaš i umiješ.

Naj jednostavnije je da zamjeniš Hard disk na kompu i zatražiš windowse na dvd izdanju.

Ja uvijek pitam ako dolaze windowsi dali mi ih daju u dvd formatu ili su na kompu, ako su na kompu tražim da mi daju taj model laptopa sa potpuno ćistim HDD i windowse na DVD formatu. Samo uzmu neki HDD sa skladišta i zamjene ga sa onim koji je u laptopu. Ako je nov laptop probaj ih tražit da ti to naprave jer bi to trebali moć napravit, a i dužni su u servisu.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja