Kako kritizirati content writere?

Vjerujem da vas dosta nailazi na problem kao što se meni događa u zadnje vrijeme. U startu pisci budu okej, i onda s vremenom ta kvaliteta opada. Još sam samoinicijativno podigao cijenu za ca. 20% kako bi dobio bolje članke.

I onda danas dobijem članak katastrofa, kao da je pisac outsourcao nekog drugog da to napiše.

Imate li kakvih savjeta za podijeliti vezano za ovo?

Dođe mi da počnem sve sam pisati uz pomoć AI, ali ovo je za sajt sa niche challenge gdje nisam ništa radio s AI pa ne bih sada htio riskirati.

Nemas sta kritizirati, trazis novog pisca. Ja sam jednom pokusavala pisca “vracati na pravi put” i to je bilo cisto gubljenje vremena. Onaj ko jednom sroza standard ispod nivoa tolerancije, toga pustas dalje i trazis novog.
I kad dajes oglas na Upworku, trazis kroz filtere neiskusnog pisca, ali talentovanog i odgovornog, radije nego nekog ko pise mase clanaka. Znaci dalje od SEO eksperta i ostalih “znalaca”, koji su umrezeni s agencijama.

Trazi radije znalce na tom polju i pitaj da pisu tekst, nego profi pisce. Ali das mu template clanka kojeg treba da se pridrzava.

I slobodno pitaj Britance i Amere i za manju cijenu. Mani se Pakistanaca, Indijaca

4 Likeova

Hvala ti puno :smiley: To sam do sada par puta napravio, ali evo htio sam čuti mišljenje i drugih, ako ipak postoji način.

A ništa ponovno postaviti job na upwork pa ajmo jovo nanovo.