Kako napravit sajt s igrama u Wordpressu?

Mozda imas isti problem kao i ja. Naime, provjeri si da li imas .php fileove na lokaciji public_html/core/lib/seclib/lp/lc.php i public_html/core/lib/seclib/li/lc.php . Naime, ovi fileovi su djelomicno kodirani u base64 i moj server ih je zbog toga shvacao kao malware/virus i odmah po uploadanju bi ih automatski obrisao malware scanner od servera. Provjeri sa svojim hostingom.

Imam ta dva faila na serveru…

Gore iznad sam negdje napomenuo da je moja domena ubacena kao Addon Domaina
pa tako struktura do tog linka izgleda malo drugacije.

npr.

• umjesto:
    public_html/core/lib/seclib/lp/lc.php
  • kod mene je:
    public_html/ mojadomena.com/core/lib/seclib/lp/lc.php

Dali mozda zbog toga treba jos nesto promijeniti?

Očisti cash, meni je nekoliko puta to bio problem sa instaliranjem skripti :smiley:

ocistio sam cash… opet nista .. hmm

Onda ne znam. Idi na arcadebooster homepage imas tamo live chat, pa pitaj da ti oni to obave.

Kontaktiro sam proizvodjaca… izgleda da je bio neki bug u skripti… dali su mi link da skinem novu skriptu i sada sve radi ok :smiley:

P.S. jos jedno pitanje za forumase…
Kakva je razlika izmedju igri koje se igraju na PC-u i igri za Android ?

Ubacio sam nekoliko igri ali niti jedna se ne moze pokrenut na mobu, tabletu,… androidu… ?!# hmm

Samo se pc igrica drzi vjeruj mi bice dosta.

Ne, ne, moram nac neku igru koja radi na androidu i implementirat ju na sajt… barem jednu igru :smiley:

Ako netko zna koje vrste su te igre i kako ih najlakse pronaci, neka javi … tnx.

Ako ih zelis pokrenuti na androidu, ne smiju biti u flashu.

Instaliraj wordpress, instaliraj http://myarcadeplugin.com/ i instaliraj www.arcadepulse.com temu. Ostali pluginovi i settingsi po potrebi. Enjoy.

Pozdrav.

Isprobao sam instalirati ovu temu ali ne radi… evo sta WP javi:

Instaliranje teme iz prenijetog zapisa: arcade-pulse_1.0.2_files.zip
Raspakiravanje paketa…

Instaliranje teme…

Paket nije moguće instalirati. Temi nedostaje style.css stylesheet.

Instalacija teme nije uspjela.

Moras extractati temu i onda unutra imas folder Theme i unutra arcade-pulse.zip sta je u biti tema :slight_smile:

2 Likeova

u kojem formatu moraju biti da se mogu ucitat na Androidu?
Kako se ubace te igre za mobitele na strabicu?
dali su igre u HTML5 formatu pa se samo stavi link prema igri ili je naka druga fora?

tnx.

Uspjelo mi je… ubacio sam link od html5 igre na svoj sajt i to radi ok…

npr. za test ovaj link od jednog kolege s foruma…
http://bozoou.com/lino_arkada/

ali sta se dogodi ako vlasnik stranice odluci izbrisat igricu pa meni pukne link…
Dali je moguce da se igra ubaci na moj server pa da vuce s mog servera, a ne s necijeg tudjeg servera ?

Navuce se ja na ovu igru sproject kao narkoman na heroin xD

Pozdrav ekipa,

U vezi besplatnih tema za igre… Koja je po vama najbolja besplatna tena za WP?

Koliko sam citao po forumima izgleda da su te teme free, ili se varam?? Trazio sam na netu za skinut te teme ali nema ih… autori su ih makli sa orginal sajta…
Gdje ste vi nabavili te teme, ima netko link :wink:

Koja je po vama najbolja besplatna tena za za igre u WP-u?

Razmišljam ja krenut s nekom stranicom s igricama. I to bi investiro u taj arcadebooster premium, kad ga već toliko hvalite. :smiley:

Imam nekoliko pitanja za iskusnije kolege:

• Što je isplativije - radit HR ili ENG sajt? Konkurencija ja u oba slučaja velika, al mislim da se uvijek može nešto napravit. Čuo sam da su cijene klika na domaćem tržištu premale, pa me vuče da idem u inozemstvo.

• Dali radit općeniti sajt s igrama ili sajt za određenu kategoriju igrica (primjerice, sportske ili ratne igre)?

• Ovo vjerovatno nećete odgovorit - al od kud se backlinkat na takve stranice?

Hvala svima na odgovorima.

Pa ja koristim metodu privatne mreze imam 30 ak sajtova i sve medusobno umrezim.
Svaki je neka kategorija jer mi lakse raditi seo.
Domace trziste je cijena klika 1:10 znaci 10x je vece za engleski sajt.
Linkove imam svoje mreze sajtova +2.0 sajtovi i profili daju mi jako dobre rezultate.

Prvo da ogovorim @sproject.
Ja sam imao na svim svojim stranicama tu flashgamer temu, ali iz nekog razloga (nemam pojma zasto) sve stranice su dozivile uzasan drop u googleu, primjer sa prvog mjesta sam pao na 50 i jos uvijek se oporavljam nakon promjene teme. Ne znam sta je u njoj, bila je ok sve do 11 mjeseca prosle godine, nakon toga horror. TU temu sam zamijenio bas sa ovom WTB theme. Nema toliko visok CTR, ali je donekle ok. Pa napises u google WTB wordpress theme i sigurno ces nac link za skidanje, tema je free.
sada ide odgovor kolegi @mrcina: Naravno da je isplativije raditi stranicu za englesko trziste, ali tu moras biti maher, jer je konkurencija za vecinu glavnih keyworda oogromna. Potrebno je naci neki uzi niche koji ce imati solidnu posjetu, cca 200-300 ljudi na dan barem. Recimo meni stranica na HR sa igrama koja ima 800-900 UV na dan zaradi isto kao stranica na ENG koja ima 80-100 UV na dan.
Opceniti sajt sa igrama ti nema srece jer tu bez ozbiljnog ulaganja u reklamu i promociju stranice neces biti niti 50ti, a kamoli prvi, konkurencija je ubitacna.
Backlinkanje ? Najgore je kad nemas nijednu stranicu, kad ih imas desetak kao ja, lako ti je sve medjusobno polinkat. Potpisi u forumima, link u youtube komentarima na videima gdje netko igra tu igru, facebook page, twitter profili, google plus.
EDIT: P. S. arcadebooster je odlican, sa njime zarada naraste barem za duplo. Imam ga na 3 stranice.

2 Likeova

Ja sam bas prije 2 mj poceo sa izradom WordPress Teme za online igrice koju bih poklonio, tj. stavio za free.80% WordPress dijela bilo je gotovo, trebalo je jos odraditi dizajn, ali sam onda poceo raditi na Elance-u i tako da sam to ostavio.

Mozda nekada nastavim sa radom ako uhvatim slobodnog vremena.Ima ga trenutno, ali odmaram mozak :smiley:

2 Likeova