Čekamo ju 
20 characters
Danas jedno 4 sata trazim free temu za download i to na googlu i yahoou…
WTB Flash Games WordPress Theme
Dosao sam do kraja interneta… jel moguce da je tema nestala… probao sam na piratebay, torrent… ali nema je ili je meni net ogranicen
uh.
Posto je ovo free tema, mislim da za admina nije problem ako ce netko ubacit link za tu temu a ja cu biti veoma zahvalan
pozdrav
To mi je nekako i logično. Naravno, kako je cijen veća tako je i konkurencija veća. Ja bi krenuo s engleskom stranicom pa kud puklo da puklo. Možda čak i više njih, ali da se na jednu fokusiram i na nju stavim arcadebooster, a napravim još 5-6 wordpress stranica s free templateom slične tematike.
Istraživanje broja pretraživanja kod odabira keyworda koristiš Google Adwords? Gledaš samo prosječan broj mjesečnih pretraživanja ili još nešto? Kako ocijenit jel konkurencija prejaka za te pojmove ili nije?
Evo primjerice da se s ovim brojevima mjesečnih pretraživanja probijem na prvu stranicu Googlea za većinu upisa, kakva bi bila posjeta? Upload and share screenshots and images - print screen online | Snipboard.io
Radio sam ljudima backlinkanje, razne načine, te znam neke metode, ali nisam siguran koje je najpametnije. Ali mješat ću i nadam se nekim rezultatima.
Praktički bez razmišljanja bih odvojio, muči me jedino što je licencu potrebno kupit za svaki sajt posebno. Da bar daju neki popust na količinu, ovo je definitivno previše ![]()
http://wparchive.com/wtb-game/ Dal na istu mislimo ?
da to je ta tema… jedino na ovoj stranici radi link ali template, ali on ne radi…
ovaj je velik svega 206 KB… izgleda da pola fajlova nedostaje…
Ubacio sam to u Wordpress i javi mi da nemoze pokrenut (u tom smislu nesto javi) uglavnom nedostaje mu fajlova.
Hvala na pokusaju pomoci…
Druze radi tema 
Nego ti je mozda nisi lijepo raspakovo
http://prntscr.com/5slg5u
Naravno da radi tema, kolega Zdenga.
@mrcina: jacina konkurencije se odredjuje tako sto instaliras SEOquake i firefox, upalis ga i ides u pretragu na google za tu kljucnu rijec. On ti onda pokaze ispod svakog rezultata ovo:
Uz sve to sa SEOquake, moze se jos kljucna rijec ispitat sa Traffic Travis softwareom (free je).
A za backlinkanje postoji stara metoda da gledas odakle konkurencija ima linkove i probas dobiti link sa itsog mjesta. U tu svrhu jako je dobar http://www.backlinkwatch.com/ .
U pravu si Zdenga!
tema radi… krivo sam ju raspakiro…
tnx
Hvala @drmrgood na odgovorima, puno pomažu tvoji postovi!
Nema na cemu
volim pomoci
Ja koristim market samurai ali kada ides gleda vise manje ti dode na isto sam sto sam ja potrosio 150$. 
Momci, kako Vam napreduju sajtovi sa igricama? Evo malo sam spijunirao konkurenciju, jedan lik ima 10-ak sajtova, svi su na istoj IP adresi, medjusobno polinkani, i vecina je u prvih pet na Google-u.
Naravno, jer price da se zbog medjusobnog linkanja dobije ban na googleu su price za malu djecu. Govorim opet po ne znam koji put: nemojte vjerovati svemu sto procitate.
A da li je preporucljivo dodati svaki sajt u Webmaster tools i Google Analytics?
Ja dodajem svaki, naravno.
Ja dodajem isto svaki sajt tamo da lakse pratim serp posjetu i pozicije.
Da li je danas za zaradu bolje držati site sa igrama ili neki unique articles blog (engleski jezik u oba slučaja)?
Znam da tu ima drugih bitnih činjenica (SEO etc), ali me zanima općenito kada su u pitanju posjete i zarada?
Sve zavisi od mnogo faktora,od nicha i kw koje si izabrao.
Preformulisat ću pitanje, a volio bih da odgovori @drmrgood, jer mislim da je on daleko ispred drugih na ovom forumu kada su u pitanju igre.
Između ove 2 opcije, u koju je danas bolje uložiti novac, game web ili blog?
Ja cu uvijek prije odabrati game stranicu. Pogotovo danas, posto ima fenomenalnih unity3d igri kojih se ne bi postidio ni PC, a sve se igra online na tvojoj stranici. Ljudi to traze i trazit ce.
Blog ? Prema mom misljenju, tu kruha nema , osim ako ne pises o necemu zbilja jedinstvenom o cemu ne pise nitko drugi. Medjutim, da li postoji takvo podrucje ? Mislim da ne.