Kako napraviti ovakvu animaciju?

Pozdrav svima, da li neko zna kako se prave ovakve animacije? Ali stvarno da izgleda ovako kao da covek crta rukom itd…

To je to http://easysketchpro.com
Sad ga samo potraži negdje za skinuti…

1 Like

Najbolji na trzistu je VideoScribe , ima veliku biblioteku, ali lako mozes importovati bilo koji vektor i tada ta ruka takodje jasno i realno ide po linijama i crta .

1 Like

Pozdrav svima, da li neko mozda neko ima vise iskustva sa animacijama, naime interesuje me kako da podesim ovaj program koji crta, kako da mu dam neke kljucne linije koje prvo mora nacrtati pa sve ostale, jer neke predmete mi crta skroz pogresno tj. pocinje sa kraja … Naprmer ako treba da nacrta drvo prvo ce poceti da crta grane malo, pa ce se prebaciti na samo stablo pa ce to poceti pa ce se prebaciti na nesto drugo, htio bih da mu dam neke kljucne linje koje prvo nacrta pa onda crta ostalo…

Kako se uopće crta ? Na touch ili imate one crtaće podloge?

Program sam prati linije, nadjes sliku na net ili je nacrtas i on posle prati linije i crta…

Ne boj se ništa, Komentar, :blush: sve će nacrtati program. Potrebno je samo mu zadati vektorsku grafiku, dakle ipak nešto nacrtati ili nabaviti van programa (ako nema u njegovoj bazi).
Ovo boldano je bitno. :blush: :o:

Mislio sam da radi na principu da crtaš vlastoručno, a program prati i ti kasnije doradiš video i uploadaš. Onako, ne ide mi crtanje loše, pa sam mislio isprobati neke videe objaviti.? Kako to najlakše uraditi? Da ja crtam i snimam se, ili da uzmem neku “dasku” i po njoj gonjam onom digitalnom olovkom?

To nećeš moći sa VideoScribe-om, on radi drugačije. Trebati ćeš sam snimati svoju ruku kako crta, što je, naravno, kompleksnije i teže iz više razloga, ali to i nije za svih. :blush: Još nećeš moći ni bez adekvatnog i velikog tripoda ili nosača kamere i posebne rasvjete, ali nemoj se obeshrabriti, i ja sam primijetio nekoliko jako uspješnih kanala u tom nicheu. :blush:

Offtopic: sjećaš li se davno kada smo diskutirali o ovome? :wink: :o: