Kako napraviti vise stranica kao sto je home page u Wordpressu?

Pozdrav svima :smiley:
Zna li neko kako napraviti vise stranica kao sto je home page u wordpress-u?

isao sam na new page, kada sam napravio new page stavio sam da je static page, ali mi je sve kopirao sa home pagea, usput ne mogu imati vise static pagesa :smiley:

Bilo kakva pomoc bi mi dobrodosla :smiley:

Naravno da možeš imati više static pageva, ali za svaki novi static page koji želiš imati, a da je pritom drugačiji, moraš urediti template i onda njega odabrati kao template za novu statičnu stranicu. Pitam se da li si pročitao codex.wordpress.org?

Ma trazio sam, ali ja sam slab u programiranju :smiley: Voleo bih da mi neko pokaze kako se to radi…
Ako neko ne razume sta hocu da kazem evo jos jednog primera
ja hocu da napravim nesto kao home page, npr napravim stranicu da se zove vicevi (dajem primer) i sad da ne bih stavljao sve u jedan post, mogu napraviti vise postova…

Dakle ako sam dobro skužio, ti želiš pokazivati više postova na homepageu, a ne statičnu stranicu?

Ma majstore
http://codex.wordpress.org
i imaš odgovore na sva pitanja. Ne moraš biti programer, nikakav, ne moraš ništa znati, ali tamo ti sve stoji i piše, važno je samo pročitati.

Napravis new page das ime stranici, onda napravis kategoriju novu, kod kreiranja stranice odaberes tu novu kategoriju kojom ce ti se vec stranica baviti, onda ides apperiance-menus, tu izaberes da se kao dio menija pokaze ta nova stranice i to je to… dalje samo pises postove i izaberes koja je kategorija…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja