Kako odblokirati domenu na FB/IG?

Kupio sam domenu koja je blokirana na fb/ig još u vrijeme dok je tu bio neki stari projekat… Iako mi nisu potrebne te posjete uopste, htio bi ukloniti taj blok da bi korisnici na njihovom chatu mogli razmjenjivati linkove. Algoritam je vjerovatno pogrešno protumačio nešto… nekada… prošlo je sigurno 3 mjeseca kako sam poslao 10-15 reportova koristeći njihove forme sa debug toola ali nikad se ništa nije desilo. Live support je nemoguće dobiti, iako imam account sa kojeg su nekad uplaćivane reklame kod njih, button za live support nije vidljiv nikad.

Ne znam više šta da uradim, pa ajde da pokušam ovdje, možda je neko imao sličan problem i uspio ga riješiti…

A da probate na stari način. kopirajte url sa weba (bilo koju objavu), pa probajte podijelit na svoj lični profil, i odma će vam biti ona obavijest od FB-a da je blokiran web i da AKO mislite da je to pogreška imate opciju za poslat vaše mišljenje. Link bude u toj obaijesti. Možete par puta poslat, najbolje i neko od rodbine da uradi isto. Et ja ne bih znala šta drugo da vam predložim

Plati meni da ti sredim, refund ako ne moze.

samo odes s njima na chat i odblokirat ce ti kroz 24h…googlaj.

Evo super riješrnje! Ja ivih dana ukidam sve Google i native reklame sa sajtova. Imam 18 fb stranica koje se mogu uvezat insta, ali nema ni znanja ni volje ni vreman. Pred toga imam i 25 sajtova čistih ko suza.

Ti uvezi sve smo. Nek moji ljudi rade pod tvojom palicom. Tebi nek liježu pare. Meni 50% početku. Svakog mjeseca za mjesec ranije. I mirna Bosna.

1 Like

Nešto mislim da imaš pogrešnu taktiku oko ovih fb podjela, ti me razuvjeri…

Zanimljivo kako NIKO i NIKADA NIJE KRIV kada mu se blokira domena!?
Uvijek i jedino je FB kriv ili njegov algoritam… Čudno!

1 Like

Ja sam platio domenu 500$ da bi na kraju shvatio da je blokirana na Instagram/Whatsapp/Facebook.

I onda samo mozgo i riješio.

2 Likeova

Nemao nikakve taktike. Treba mi neko da vodiš vae to i uci moje više nego isat

Pusti email na [email protected] imam dobru ponudu za vas. :blush::+1:

1 Like

@Dali, probao i na taj nacin, sve sto se moze procitati na blogovima kad se gugla ovaj problem, probao sam… jedino do live supporta ne mogu doci a to je ocigledno jedino rješenje.

@limenka2017 kako dodjes do chata s njihovim supportom? Imam account s kojeg su pravljene kampanje nekada, ali opet button za live support u business sekciji nije vidljiv. Citao sam na nekim blogovima da je samo u određena doba dana taj button vidljiv, probao sam i to, i ujutro i poslijepodne i navecer, nema toga kod mene :smiley:

@Melem ajd javi se na pp, nije rješenje mog problema, ali htio sam nešto da započnem sa SMM možda se mogu iskoristiti tvoje stranice pa i ostvarimo neki deal…

@Q_Line, već sam napisao da je domena kupljena u trenutku kad je već bila blokirana. Na toj domeni prije nego sto sam ja ista krenuo da radim bio je blank page sigurno godinu dana.

@Amadex eto… slicna situacija, samo kod mene whatsapp nije blokiran, linkovi se shareuju normalno. Na koji nacin si rijesio?

1 Like

neces imati nikad na nasim ip, udji na neki profil preko vpn-a i bice ti opcija. I tu se predstavi da si kao menadzer tog biznisa da ti nije jasno sta se desava bla bla, opali neku paetitku. I rijesit ce ti

VPN mi je skoro uvijek ukljucen, siguran sam da sam probao i to, ali ajde pokusat cu sad opet… mozes li mi samo reci gdje se tacno tebi prikaze live support button? Sad… u ovom trenutku?

Znaci kucaj za ads live support…reci da reklamiras tu domenu, ali ne mozes pustit reklame jer je blokirana.

Ne znam ni ja tacno gdje dodje, prosle godine sam odblokao znam da kad dodjes do njih pises sa supportom u messengeru. Bude isto ko sa prijateljima

Probaj uraditi verifikaciju domene u BM