Kako podesiti POPunder i POPup da se aktiviraju pri napuštanju stranice?

Kako se može videti kod POP(under/up) mrže, ako nismo članovi, da li ima opcija da se podesi da prilikom napuštanja stranice dođe do aktiviranja popundera ili popupa? Znači kad posetilac dođe na naš sajt da nema nikakve akcije od strane pop mreže, tek kad ztvara stranicu na kojoj je bio.
Ako neko može neka preporuči mrežu sa ovom opcijom!
Unapred se zahvaljujem.

To je po meni spam zesci. Ok, ako iskoci kada provede neko vrijeme na sajtu, ili scroola na pola stranice isl… Ali ako korisnik napusta stranicu (zatvara tab) a ti mu guras skriptu, mislim da bi to i google okarakterizirao kao spam, malware ili kako vec kada budes oznacen crvenim slovima kao nesigurna lokacija…

Ako si siguran onda OK.
Ali radi se o POPunderu ili POPup, pojavio se on odma ili kad se napušta stranica, njegova funkcija je ista kod G - radi se o reklami nebitno je kad se ona pokazuje.
Znam da to postoji. Neki to rešavaju skriptom, ali odavno sam nekad čitao da neke POP mreže imaju tu opciju.

Nisam siguran. Napisao sam da je to moje misljenje i mislim da bi moglo doci do penala. Zapravo nisam nikada koristio takve mreze, ako je to OK onda nemas problema. Ja osobno kada mi nesto tako iskoci vise se ne vracam. Mislim na one stranice kada zatvaram tab pa me pitaju jesi siguran da zelis napustiti isl…

2 Likeova

Moje pitanje je bilo ovo gore. Znači ne da ja pišem i pravim POP već da koristim neku mrežu. Zahvaljujem se na tvom upozorenju i iskrenošću.