Kako podići broj Instagram pratitelja

Pozdrav svima. Zanima me kako najučinkovitije podići broj pratitelja na Instagramu. Znam da za par $$$ mogu kupiti masu botova, ali oni svi imaju imena i prezimena iz Indije, Pakistana i slično, a meni trebaju domaći pratitelji. Unaprijed hvala na svakom savjetu i prijedlogu. :sunglasses:

nemoj se ljutit ali ti baš kao da i jesi pao s Marsa. Pa radi na sadržaju na kojem imaš najveći angažman pratitelja. Ne možeš baš sve muljanjem dobiti

Pa ja jesam pao s Marsa, ali ti si mi izgleda zemljak. Nisi shvatio pitanje. Netko ipak je.

Zavisi sta mislis pod “najucinkovitije”. Aktivne pratioce i najbilji Instagram profil postizes kontentom i stupanjem u kontant s followerima. Ali to znaci posvecenost i misljeno je na duge staze, ne moze na brzaka.
No to vjerovatno ne planiras Dakle najbrze ti je uzeti softver koji moze da targetuje publiku po tvojim mjerilima, lajkuje, komentira, izbacuje pripremljeni sadrzaj, i radi follow/unfollov. Npr Jarvee

1 Like

Veliki pozdrav drug za tebe prije svega.

Što se tiče samog Instagram podizanja organski, trenutno ti to ne može funkcionisati, jednostavno algoritam je preloš i ne možeš apsolutno ništa odraditi organski, možeš ali za jedno 50 godina u budućnosti ili kad poprave instagram algoritam.

Primjer: Prije 10 dana sam objavio Instagram Reels zanimljive balkanske tematike na profilu koji broji 6.060 followera, taj instagram reels je u tih 10 dana odradio veliki bum i otišao viralno na čak 290.000 pregleda i preko 15.000 lajkova, a što se followera tiče profil je narastao za 20-25 followera, pa ti sam sebi sad skontaj koliko ćeš imat šanse da ti video ode viralno i da dobiješ samo toliku brojku.

Još jedan način ti je da možda probaš follow/unfollow metodu ali instagram također radi na tome da to zabrani raznim nekim restrikcijama, tako da ti i to ne bi baš prošlo.

Kupovanje botova za par dolara ti se ne isplati, to je čista glupost i to nikad ne bih uradio.

Najbolji mogući način da uspiješ u Instagramu trenutno ti je ulaganje u MARKETING samog content sadržaja. Sa obzirom da vodim niz večih instagram profila, ukoliko si zainteresovan za jednu ponudu gdje ćeš dobiti određenu količinu pravih Instagram followera koji su aktivni, javi mi se u DM.

Nadam se da ti je moja poruka bila od pomoći barem malo.
Ugodan dan

2 Likeova

Mother child metoda, dobro postavljena, ne može umrijeti. Praviš potrošne račune gdje radiš follow/unfollow i DM, te prosleđuješ followere na glavni profil. Budžet je potreban za proxije, brojeve i mailove za verifikaciju, copyje, softver kao Jarvee ili custom bot. Strpljenje i vrijeme su potrebni za menadžment svega toga i eksperimentisanje.

GL :slight_smile:

1 Like

Mozes pogledati ovaj sajt bizniscarobnjak.rs pise da imaju na prodaju domace pratioce (srpski sajt je u pitanju).