Kako poslati žalbu FB-u?

Pozdrav raja dobio sam ban na fb ia bez razloga pa sad zelim poslati zalbu , Tacnije moze li neko ostaviti link dje se mogu obratiti , ili dati uputstvo… hvala unapred .

Koji je razlog bana pisel ti?

Da li je imao jos netko iskustvo sa ovakvim banom i da li taj ban istekne ?? Hvala svima na odg

promijeni domene, blacklistane su ti domene

Bit će ti i nove blacklistane dok ne promijeniš sadržaj. 100% je do sadržaja :slight_smile:

Nije sigurno do sadrzaja , imam ekipu koja pise tekstove … vecina je stvari vezana za sport …

Da li onda kršiš neka od ovih pravila?

https://developers.facebook.com/docs/instant-articles/policy

Radimo po pravilima /:slight_smile:

Da li mozemo poslati tekstualnu žalbu , koliko sam tu primijetio stoji samo snimanje ekrana .

Mene isto već nekoliko puta kažnjavaju zbog mojih komentara. Iskreno neki komentari nisu toliko u toj mjeri uvredljivi da budem kažnjen čak od 7 do 30 dana. Kraće rečeno smatram da za svaku sitnicu kažnjavaju,oduzimaju mi pravo na mišljenje i zabranjuju mi pravo govora i time krše zakon o ljudskim pravima. Zadnji komentar koji sam ostavio a koji je prijavljen smatram da nije za ban ili kako se vec kaze. Ako neko ima od administratora moze da pogleda. I na kraju iznosim mišljenje lično o facebook propisima i nadležnima koji o tome vode kontrolu da nisu fer.

Mene su kaznili jer sam na vijest o nekoj ku.vi napisao samo komentar “ku.va” :smiley:

Nitko te ne tjera da koristis njihove usluge, a i sam si prihvatio da ti fb moze bilo kada i bez najave banirati racun (onemoguciti ili kako god hoces).
Kao vlasnik svojih stranica sam uvodim pravila i sam odlucujem sta ce se desiti sa bilo kime, cim prije to prihvatis biti ce ti lakse, i ne time ne krsim nikakva ljudska prava, vec inzistiram da korisnici moje stranice postuju moja pravila te se pridrzavaju istih, a ukoliko im se ne svidja dovidjenja.
Ovo je samo primjer kako stvari funkcioniraju, vecina malih poduzetnika prilagodit ce se korisniku, ali gigante boli briga dal ces ti ostat kod njih ili otici, posto si samo kap u moru :slight_smile: