Kako promijeniti kućnu adresu na Adsense accountu?

Pozdrav, imam sljedeći problem pa molim ako ima netko tko se više od mene razumije da mi pomogne.

Prije nove godine otvorio sam Adsense racun i poceo nesto raditi, međutim prilikom pisanja svoje adrese umjesto kućnog broja 308a ja sam upisao slučajno 208a - naravno nisam to skuzio sve do večeras. Iznenadilo me što sam već presao prag za isplatu i sada mi dolazi na kucnu adresu onaj kod - i kako sada da ja taj broj 208a zamjenim u 308a u svojoj adresi.

Znači moje je ime i prezime, grad, poštanski broj i sve ostalo je točno, samo sam kod kućnog broja nehotice pogrijšio i umjesto 308a napisao 208a - jel se to može izmijeniti? Hvala na pomoći.

Lijevi izbornik u Adsensu

  • Settings, pa onda
  • Payments, pa onda
  • Payments profil ili tako nešto, uglavnom tu budeš našao mjesto gdje možeš promijeniti osobne podatke.
1 Like

Ne znam kako promjeniti to na adsensu,ali mozes otici u gradsku postu i reci im da ce doci takvo pismo i da ga proslijede na tvoju adresu.Ionako osim verifikacije za PIN adresa ti nece ni biti potrebna.

1 Like

Da znam da mi treba samo za verifikaciju samo sam se sada bojao da necu moći promijeniti adresu. Uspio sam ju promjeniti ovako kako ste rekli, sad samo ne znam hoće mi kod stici na adresu moju ili ovu 208a.

I kolika je sada meni ovdje zarada, ja kad si računam ispadne mi 20eura više nego što mi piše da sam sada zaradio? kako to izračunam?

ne mogu uplodati sliku ali podaci su sljedeći

Eastimeted earnings 0,0
Page vievs 621 290
Impressions 129 100
Clicks 3 200
Page RPM 0,14 eur
Impression RPM 0,66 EUR
Active viev viewable 63.71%

I kolika bi sada trebala biti dobit prema ovome, ovo je za siječan

Prema racunici Page views : 1000 x Page RPM = 86
Impressions : 1000 x Impression RPM = 85

1 Like

A meni kaže balance 67,81 euro

Jel bi se ovih 86 i 85 trebalo zbrajati ili sto? btw riječ je o yt zaradi (ako to nešto mijenja)

Ne zbraja se to.Nego tu negdje otprilike(80 do 86).

Moras shvatiti da ti Google daje estimated podatke i da nije sve 100% tacno,nego otprilike 99 ako me razumjes sta ti zelim reci.

I da sada vidim da tamo kad odem na Pyments mi piše da mi je verifikacijski kod poslan na ovu adresu 208a. Sad izgleda da mi je jedino rješenje otići do pošte pa zamoliti da izađu u susret iako ne znam jel to rade.

Iako sma promijenio adresu na 308a u settings

Odes do poste zavrsit ce ti oni to,barem su meni,samo fino i ljubazno pa moze i cokolada i koka kola i sve ce biti uredu.

2 Likeova

Aha, kuzim, znači zarada je vjerojatno oko 85 eura. Sad mi nije jasno zasto je na balance 67, ali valjda budem skuzio.

A jedino je moje prezime u ovom kraju pa se nadam da me možda i po tome skuže iako pošta ostala ne ide na mene nego na staroga ili staru, ali opet nema ovog prezimena osim naše kuće.

Ma sredit ce ti ljudi brate 1000% i da vas ima sa tim prezimenom 200 na toj ulici,fino im objasnis situaciju i to je to,ne sekiraj se sve ce biti uredu.

Nadam se. jbt ne mogu vjeroavati da sam ukucao pogresan broj prilikom pisanja adrese, nikad mi se nije dogodilo, a ovdje gdje je bitno se dogodi. već sam se uplašio da nista od love a taman krenula zarada

P.S.

Cim si uporan morao sam izgooglati cijelu situaciju zbog tebe i drago mi je da ti mogu reci da nakon 4 nedelje ako ti ne dodze stari pin mozes zatraziti novi a kako ces to uraditi pogledaj na
https://support.google.com/adsense/answer/1348257?visit_id=1-636225425965302432-1135636146&ctx=as2&rd=2

1 Like

Hvala na savjetima i pomoći. Ne znam možda da probam odmah zatražiti drugi pin? što mislis kako bi to prošlo

Moras sacekati 4 sedmice ali ako vec mozes i sada probaj.

Ipak se mnora čekati 4 tjedna, ali eto možda stigne ali i ako ne bitno je da ima rješenje poslije. Hvala na pomoći-

1 Like

Svakako gledaj kasnije staviti pracu adresu. Nema veze jeli ti treba ili ne.

Ma stavio sam pravu adresu samo sada moram čekati 4 tjedna da opet napravim zahtjev za slanjem

I tako sam se ja bezveze brinuo :slight_smile: Iako sam napisao pogresnu adresu jedini sam s tim prezimenom pa me poštar ipak našao i stigao kod danas. Tako da ne moram čekati nova 4 tjedna. hvala svima na pomoći. :slight_smile: danas sam happy.