Kako promjeniti drzavu na ADSENSE

Pozdrav svima, skoro sam otvorio adsense nalog i sada zaradio sam 10$ i stiglo mi obavestenje da ce mi doci pin na adresu sa kojim moram potvrditi adsense, e sad meni tamo stoji drzava kao Srbija (RS) a ja sam iz Crne Gore i ne znam da li sam ja to postavio kada sam pravio ili sta sam uradio, sada pokusavam da to promjenim i nema sanse da promjeni drzavu, dok su ostali podaci tacni kao sto su: grad, adresa, broj telefona itd.

Koliko ja znam nikako. Mislim da ces morati novi acc raditi. Ali ako dodjes do supporta, onda ce ti oni pomoci ( likvidirati postojeci i napraviti novi te cak mozda i prebacit pare). Samo budi fin, objasni da si srbin u srcu i da je to bila iskrena pogreska i trebalo bi sve bit ok.

Ja mislim da prvo trebaš imati zaradu veću od 25$/tjedan u zadni 5 tjedana , ako nisi zaradio dovoljno za iznos , nije moguće kontaktirati adsense time za ovaj dio.

Ukoliko si imao taj iznos na AdSensu, onda ćeš imati otvoren obrazac,na kojem ćeš točno ispuniti i reći AdSense timu da se krećeš u drugu zemlju (točnije da postoji problem), oni će odgovoriti u roku od nekoliko dana i oni bi mogli zahtijevati dokaz prebivališta.

Ali 60% korisnika je trebalo izbrisati račun (adsense račun) i otvoriti novi.

Kao sto krcmar kaze, nikako.

Tip: nadji nekog iz RS-a ko ce ti podizat pare uz mjesecnu naknadu ili jednostavno napravi novi nalog za CG. Provjereno. :slight_smile:

Hocel neko da mu prodam nalog ima oko 12e zaradjeno :smiley:

hahahahahhahahahahhahahah

3 Likeova

Zna li neko kako mogu doci do adsense podrske da ih kontaktiram da vidim da li mogu promjeniti drzavu ili moram ponovo praviti adsense nalog ?

Koliko je samo tema otvoreno na google-u oko ovoga eh :roll_eyes:… Samo treba malo zaviriti

2 Likeova

Citao sam razne teme, ali koliko sam ja procitao niko nije rijesio problem.

Ne moze se menjati drzava,mora novi adsense sa tom drzavom i kao sto ti je @Antun objasnio ili ako imas nekoga u Srbiji digni prreko njega. Ja bi ugasio taj adsense i napravio novi,jednostavnije je.

Eh da je lako sad napraviti novi nalog nebi se ja brinuo za ovaj. Nego jedva sam dobio ovaj nalog a sad vise ne mogu preko istog sajta da apliciram za adsense.

Ili ako mas li nekoga u Srbiji pa na njegovu adresu neka posalju a ti napravi racun u rajfajzen banci pa dizi pare u svojoj zemlji,oni imaju tu neku mogucnost, ali ipak cekaj da dobijes podrsku i kontaktiras ih,jer nema mogucnosti promene zemlje bez njihove saglasnosti.

Ne mogu da verujem, stigo mi pin za adsense iako sam stavio drzavu kao Serbija. A ja vec imam drugi nalog sad sa mojom drzavom sta da radim, koji da koristim, da ne bude posle problema pri podizanju ?