Odlican tekst,ima smisla,a i efekta.
+1 Svaka čast, to se cijeni.
Sta mislite da li Youtube moze da banuje nalog zbog upotrebe ovakvih stvari?
Naravno da moze.
(20 kar.)
Evo vidim danas da je moja omiljena profesorica engleskog počela i s lekcijama o Youtubeu.
Ovo što će barem ovdje reći o tome uglavnom se svi slažemo, jedino što bismo pred Tubebuddy-jem dali prednost vidIQ, to smo već definirali u ovom topicu, iznad.
Svima preporučam Gabby, pogotovo onima koji žele usavršiti svoj engleski.
Lepo zena kaze.
Za pocetak nije bitno imati najskuplju opremu,vec ideju i video koji je trazen na Google,to jest kljucne reci videa.
Cool video.
https://www.youtube.com/watch?v=QH4VHl2uQ9o
Ima ih dosta ovakvih video kod npr. the Q, itd. Hm… tipa napraviti glavu Donalda Trumpa
Nick Nimmin govori o stvarima koje mogu pomoći dosta, izgleda kao da odgovara na moja pitanja o playlistama u ovom topicu iznad:
Da, bit će da prati tvoje postove ovdje
Vjerojatno.
Počeo je s tvojim topicom
ali je brzo odustao. Kao i ti.
Možda a možda i ne
Vjerujem da su mnogi od vas Youtubera nekad postavili neki emoji u title Youtube videa?
Nije pitanje jeli to dobro, ponekad kada je direktno u kontekstu videa mislim da može biti korisno, nego dilema je drugačija, uzeo sam emoji odavde: Getemoji.com i to ovaj: i sve radi odlično, i na Youtubeu i kada taj video postavim na website i da ga stavim ovdje na Forum bilo bi sve kako treba dok… dok gledam sa FF (Firefoxa), ali kad odem na Chrome, nema ga nego je neki kvadratić.
Zašto se to događa i gdje je greška?
Napominjem da imam dva emojia u titleu i drugi radi. Jeli to greška u Chromeu da neki emoji ne prolaze, našao sam sličnih primjera čak i na videima koji, kao, objašnjavaju kako ih postaviti u title?
U Firefoxu se vidi da je tu neki sendvič, ova slika je video za primjer.
Ima li tko iskustva s ovim?
Daj link za taj emoji . Moguće da je dobio nadogradnju i da trebaš samo link zamijeniti
Nema taj emoji linka. Tamo ga kopiraš na Getemoji.com i zalijepiš u title Youtubea.
To je ustvari ovaj emoji: https://emojipedia.org/beach-with-umbrella/ no, ponavljam da ne radi samo na Youtubeu gledanom sa Chromea. Svuda radi. Evo i ovdje:
Riješili smo to cijenjeni Komentar i ja, i hvala mu. Stvar je u mom Chromeu, i super da je tako, osobno Chrome i ne koristim, ali znam da mnogi upravo njega vole, pa ne bi bilo dobro za moj video, ovako je u redu.
Idem sad malo na plažu ispod kuće odmoriti od ove brige.
To se i kod mene desava,slicica se pretvori u nesto drugo,ali nisam uspeo resiti.
Recimo na android telefonu nije ista slicica kao original koji sam ubacio.
A ništa ne kažete za novi YouTube Studio?
Jeste li prešli na njega sasvim?
Nikada, dok me ne prisile…mrzim promjene…
Nisam, i dok god budem mogao da koristim klasicni youtube studio cu koristiti, ne svidja mi se nešto posebno ovaj novi youtube studio.
Meni se uopste ne dopada.
Suvise je nepristupacan.