Kako pronaći dofollow blogove?

Evo kao što i naslov kaže , zanima me kako vi pronalazite gore navedene? Kad upišem na Googlu izbaci mi popis ali ti popisi znaju biti i stariji i u međuvremenu ti dofollow su postali nofollow :slight_smile:

Pozdrav

Evo moja stara tema:

http://webmajstori.net/forum/showthread.php?t=29770

Valjda ovo jos radi

našao sam neke . edu blogove na kojima stoji da su dofollow ali kad ga “sourcam” vidim da stoji “external nofollow”- koja je razlika u odnosu na običan nofollow?

To su dva različita atributa koji nemaju veze jedan s drugim.
nofollow je nofollow

znam ali svi se razbacuju s “mi dajemo dofollow linkove” a kad ga idem pogledati na source vidim da piše “external nofollow” . Dakle taj "external nofollow"je isto što i “običan nofollow” ? Mislim nema veću težinu od običnog nofollow-a?

vrijednost “external” atributa "rel"označava da se radi o vanjskom linku i nema nikakve veze ni sa dofollow ni sa nofollow, također možeš imati i nešto kao <a rel=“internal nofollow”. Tu imaš prilično dobro objašnjeno što se tiče tih microformats atributa.

external znači da ide van sajta.

A to što se svi razbacuju takvim izjavama, pa lažu!

Donekle offtopic…

Jel negdje službeno definirano što je i čemu služi rel=“external”?
Ja to koristim da bih uz vanjske linkove prikazao ikonicu koja označava vanjski link, kao na Wikipediji. A vidim da Wikipedija koristi class=“external”

Imaš za mozilu addon koji ti provjerava koji su linkovi sa sajta du koji nofolov


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja