Kako pronaći osobu za održavanje sadržaja i cijena

Nadam se da otvaram pitanje u dobroj kategoriji

Imam problem s pronalaskom osobe koja bi mi na dnevnoj ili dvodnevnoj bazi radila održavanje sadržaja na hrvatskom na način da uzme gotovi tekst i iz njega izvadi osnovne informacije. Sat, sat i po dnevno

Studenti su se pokazali nepouzdani iako je posao maksimalno fleksibilan i mislim da platim ok novce. Lako je naći nekoga ali je problem konstantnosti.

Ne znam u kojem smjeru ići i koliko iznosi cijena takvog posla s plaćanjem na ruke i kada bi se plaćalo preko računa agenciji ili freelanceru.
Da li pronaći nekoga u Srbiji ili BiH pa bi plaćeni novac imao veću vrijednost.

Kakva su vam općenito iskustva s pronalaskom ljudi za održavanje sadržaja?

Ako ne radi A, pokušaj sa B: ako su studenti nepouzdani pokušaj sa osobama koje traže dodatnu zaradu (us posao koji imaju). Traženje u BiH i Srbiji mislim da neće ništa promjeniti jer cijene su manje-više iste a koliko para toliko muzike.

U Hrvatskoj je danas tesko pronaci osobu za bilo sto, narocito ako trazis strucnu osobu koja vec nije zaposlena. Svi sposobni su vec zaposleni ili su pokrenuli vlastite biznise ili odselili u druge drzave. Posla je sve vise, a radne snage sve manje.

2 Likeova

Može li malo više informacija o čemu je točno riječ?

Pronašao sam u međuvremenu osobu za rad. Da budem iskren do sada sam išao preko poznatih, a to se pokazalo lošim. Klinci roditelja koji imaju pristojna primanja ne znaju cijeniti stvari. Roditelji im shvaćaju vrijednost da im klicni imaju lagani honorarni posao ali klinci žive predobro.

Sada sam našao osobu koja je radila dosta drugih poslova pa ću vidjeti.

I da ne bude tema bezveze otvorena možete svi komentirati i satnicu. Do sada sam plaćao 5 do 5,5 eura sat. Posao full fleksibilan bez stresa i ne zahtjeva nikakvo napredno znanje.

Javite mi se, ako jos trebate suradnika.