Originalna objava: Kako pronaći podršku u drugim ljudima ako uopće ne shvaćaju što radite?!
Ljudi oko vas su zbunjeni vašim digitalnim poslom i online projektima? Obitelj, prijatelji i poznanici vas ispituju glupava pitanja kada im pokušate objasniti čime se bavite? Ne možete računati na njihovu podršku jer im je totalno nejasno čime se bavite i radije vam se miču s puta? Podrška obitelji, prijatelja i poznanika je važna –…
Imate li podršku vaših bližnjih u tome što radite (digitalni projekti, web stranice, freelance…)?
- Da, moja supruga/suprug, cura/dečko, partnerica/partner me u potpunosti podržava
- Da, moja čitava obitelj me podržava (mama, tata, baka, djed, itd.)
- Da, moji prijatelji me podržavaju
- Ne, moja supruga/suprug, cura/dečko, partnerica/partner me nimalo ne podržava
- Ne, moja čitava obitelj me ne podržava (mama, tata, baka, djed, itd.)
- Ne, moji prijatelji me ne podržavaju
0 glasači
Važan je prvi Google ček
važan za tebe ili za tvoju obitelj/suprugu?
U stvari je meni bio najvažniji. Nisam vjerovao Josipu kada je pričao da se može zaraditi na internetu. Nekako sam popustio i napravili smo prvi web.
Ali da,… Ni žena nakon prvog čeka više ne drami.
Nisam lik koji traži neku generalnu podršku. Tu i tamo od okoline zatražim savjet vezan u web, ali pokušavam to zapakirati da okolini bude jasno što želim.
jooj još i tekako! Ne mogu ljudi da svare da tamo negde na “neopipljivom” internetu neko ti daje novac to što sediš kod kuće i nešto kuckaš preko kompa! A ne ideš na normalan posao.
Na sreću moju moji me podržavaju i znaju šta radim. Dok ostali i neki poznanici ali i prijatelji kao i rodbina i dalje sumljičavo gladaju za ovaj posao kojim se bavim
Šte reče kolega trnac kad vide prvi ček ili ti isplatu onda se malo zabeknu
Na kraju drago mi je da sam član i da sam našao ovaj PROFI aktivni forum sa mnogo profesionalnih i manje profesionalnih tema.Gde mogu i da sa kolegama “porazgovaram” o svemu i svačemu što se tiče IT -a, idigitalnih poslova , online projekata i ostalog