Bok, htio bih podijelit svoju priču o zaradi na Minecraft igrici.
Bavim se izradom i prodajom Minecraft mapa,
Prodao sam više od 2-3 tisuće mapa i zaradio više od 20 tisuća €
U početku je to bila jako mala zarado no sa vremenom se kvaliteta i sama količina mapa povećavala a sa tim se povećavala i zarada.
Ja izradim mapu i postavim je da se prodaje pod digitalnim proizvodom po kopijama,
rang cijene ovisi o kvaliteti mape utrošenom vremenu i veličini.
Prosječna cijena je od 3.99 do 14.99 €/$
Mjesečna zarada varira od 400 do 700€
O.K. svaka čast na super zaradi, poštujem!
Ne zameri ali ne znam zašto je bitno da nam iznosiš svoju zaradu javno (niko ti nije tražio to ovde) ili reklamiraš samog sebe da prodaš možda kome još koju mapu ili..šta…?
Ako si hteo da nam kažeš kakoi si zaradio 20K € onda nam i napiši postupak na koji način si uspeo da napraviš mape i zaradiš toliki novac. Gde si se prijavio,šta si sve morao uraditi da bi prodao mapu, gde si se registrovao ,postavio ponudu i tako dalje…
Ovako ovo je samo jedan javan podatak koliko si ti zaradio barem meni lično ništa ne predstavlja a verujem i večini kolega s foruma.
Nisam mislio ništa loše, većinom po ovom forumu se priča o adsense i ljudi zaboravljaju da postoji zarada i izvan toga okvira. Poštujem svačiju zaradu ali gledajuć šta se počelo radit sa AI i sa na desetine tisuća članaka i web news portala koja u većini nemaju nikakvu svrhu osim pumpanja pregleda imam osjećaj da su ljudi zaboravili da ima puno drugih načina zarade u kojima obje strane imaju korist. Što se tiče Minecraft zarade, nije da išta i mogu tu puno pomoć.
Ili si nadaren da ljepo gradiš ili nisi nije da će ti moj savjet puno pomoć.
A i post je bio više kao motivacija jer ne samo Minecarft nego puno puno drugih igrica i programa ima na kojima se može ljepo zaradit.
Imam web stranicu koja govori o zaradi na internetu. Želiš li da tvoj uspjeh objavimo u obliku posta? Imam sličnih primjera a ovo bi bilo poučno i dugima. Morao bi opisati koju platformu koristiš za izradu, gdje prodaješ, kako isplaćuješ i par riječi o sebi.
Da, naravno tu se apsolutno slažem s tobom! Većina ljudi krene da zarađuje novac preko interneta pravljenjem online portala, FB stranica/grupa, instagram stranica i afffilate sajtova.Ne gledajući neke nove načine zarade koju mogu čak (u tvom primeru) doneti lepu mesečnu zaradu.
Tvoj način zarade, moram priznati je inovantan način, zaista nešto “novo” , barem meni. Mnogi rekli “nema tu zarade” ipak..izgleda da ima ako pogledamo tvoj saldo na računu.