Kako saznati jel dizajn template?

Znaći ovako, imam sajt i nisam siguran jel custom dizajn ili je template, jel postoji neki alat koji može pronaći isti kod ili nešto slično?

Sumnjam da takvo nešto postoji. Stavi ovdje par screnshotova, ako je s themeforesta ili tako nekog popularnijeg marketplacea ja i/ili netko drugi ce ga sigurno prepoznati.

ako je wp http://www.wpthemedetector.com/

Evo još jedan servis za detektovanje WP tema:
http://whatwpthemeisthat.com/

Možeš li dati link na site ako je online? Inače je dovoljno malo prekopat po source-u jer skoro pa nitko tko je stavio template miče zakomentirane linije koje su ostale od autora template-a.

Što se tiče WP-a ova dva linka ne vrijede ništa ako se izmjeni style.css (onaj dio o autoru, verzija, URI, itd…) i promjeni ime foldera u kojem je tema…tak da…
Bugi nije naveo o kojem se CMS-u radi, pa možemo samo nabadati

Nije više bitno, hvala svima na odgovorima. Inaće za one koji dođu sa googla, jedna od caka je napraviti prt scr sajta i onda tu sliku povući u google images, ako ima sličajn sajt, pronađe ga po slikama.

Problem je što su sve WP theme (ni druge platforme nisu za pohvaliti) sa Themeforest iste. Dobro, ne ulazim u tvoju caku otkrivanja teme na taj način (koja vjerovatno radi), nego općenito. Nema više te kreativnosti i originalnosti, ali zato ima 20 verzija homepagea.