Zašto? Da li ima određena minimalna zarada na 1000 pregleda?
Ne mozes vise ni jogurt za burek kupit sa 1000 pregleda.
Tacno tako.
Treba malo da nam podignu cenu rada.
Da prate inflaciju.
Ja imam kanal koji vodim već nekih 4-5 godina, ono bas aktivno oko godinu ipo. Trenutno imam 2.297 pretplatnika. Kanal je monetizovan od kraja novembra 2023. godine. Do sada je zaradio 68,55 EUR-a. Sadržaj kanala je sportski, gdje objavljujem video zapise koji su svi uglavnom preko 10 minuta. Večina video zapisa ne dostigne puno pregleda cca. par stotina. Međutim imam nekih video zapisa koji dobiju i do 25.000 pregleda. Dakle prije nešto manje od godinu dana skupio sam svojih prvih 1.000 pretplatnica, a za manje od godinu još dodatnim angažmanom 2.000 pretplatnika. Primijetio sam opet da mi Shortsi donose najviše pretplatnika, i svi Shortsi imaju po nekoliko hiljada pregleda, nekada po hiljadu, a nekada i do 15k. Primijetio sam da izvor pregleda uglavnom dolazi iz inostranstva (Uzbekistan, Pakistan, Turska, Rusija, Njemačka, Srbija…), dok video zapisi su uglavnom pregledi iz BiH i pomalo zemlje iz regiona. Kanal je do sada imao ukupno 1.6 miliona pregleda.
Volio bi kada bi mogao malo pospiješiti veće preglede na videozapisima. Da li ima učinka savjet oko skraćenja naziva video zapisa, što sam čitao na netu? Da li je neko probao sa tim?
Pozdrav,
shortsi ce ti ubiti kanal… pretplacuju se ljudi koje ne zanimaju tvoji videi, uz to iz SNJLJ zemalja.
Stavi link tu pa ti možda netko da savjet.
Ti ili radis iz hobija ili bas gubis vreme na taj kanal.