Kako ste vi oglašavali svoju adult stranicu?

Inače sam developer i krećem se u adult vodama. Takvu vrstu stranice je još teže reklamirati jer nije dopuštena na većini mainstream medija ili društvenih mreža.

Volio bi čuti vaša iskustva i naučiti nešto od toga. Na koji način ste vi oglašavali vaše adult stranice/projekte? Ukoliko niste, na koji način bi se uopće moglo?

Pri tome se fokusiram na Balkan.

Evo ideja.
Imam prvi HR sexy site (iznad18.com) koji sam napravio 1997. i koji je od tada na webu (za mjesec dana bude 26. godišnjica).
1998. obavijestio sam medije da tako nešto još nije viđeno u rvata pa sam dao intervju za skoro sve medije koji su tada postojali što je sajtu dovelo posjetu od oko 20.000 jedinstvenih dnevno (prostor cijele Juge te podosta “naših” iz cijelog svijeta).
Sajt nije redizajniran već 15 godina pa bih ti preporučio da ga kupiš, preurediš i obavijestiš medije da su o sajtu pisali prije četvrt stoljeća što će ih najvjerojatnije zanimati.

To će ti biti odlična i besplatna reklama za ovaj ali i za sve druge sajtove koje imaš. A osim novih znatiželjnika, privući ćeš i gomilu članova od prije 25 godina koji će se željeti podsjetiti najdraže stranice u mladosti…
Sa sajtom nudim i dosta neobjavljenih materjala te preko 1.000 sexy viceva)
(molim ponudu na PM)

1 Like

Samo dobar onsite SEO! Jel tako @anja1 ?:slight_smile:

ne znam vala, dugo se ne bavi s tim. nekad sam ja spamovao đe god moglo da uvatim link kroz komentare, forume i sl. sad već duže vrijeme ne radim adult sajtove.

Reklamiram na svim mogucim mrezama, ali kako ljudi kazu " uvijeno u oblande" na face,twiter,insta,reddit,bloger,telegram,pinterest,snapchat,
ako ne moze gola slika ,obucenu ,ako ne moze link, link na slici ,ako ne moze nijedno ,onda opis u textu kako gde sta ,primer : cekamo vas gole na sajtu domacice4yu , koga to zanima naci ce ,koga ne zanima taj i ne treba da nadje ,
Ali je svakim danom sve teze i teze posto ljude s3x sve manje i manje zanima od pritisaka raznoraznih zivotnih problema, a na drugu stranu ponuda je dostigla maximum ,danas svaka cura ima onlyfans ,skype,wiber insta ,gologuzih je milijarda,

3 Likeova

Hvala ljudi. Znači više manje je: što god se može