Kako što brže doseći posjetu sa Google-a?

Ima jedna nova stvar/proizvod/marka proizvoda za koju sam pokrenuo blog. Budući da nisam jedini zanima me na koji način da se probijem. Tekstove pišem, ali dali da i komentiram na članke drugih sajtova vezanih uz istu temu ili ne?

Nažalost ne želim otkriti o čemu se radi jer mi je glupo otkrivati ideju, pa me neko zezne kasnije :wink:

Kakva ti je domena brand ili emd?

Na blogspot.com domeni je. Ima oko 10ak članaka već star je blog oko 24h. Vezan je uz jednu igricu koja je nedavno izašla. Pred 2-3 dana.

Svoj web sajt sam nakon 20 dana našao na google trazilici :smiley:

Uz ovu temu trenutno nema puno rezultata. Kažem igrica je nova, a koliko vidim u nju je uloženo dosta novaca za reklamiranje i najavljuje se kao hit godine. Izašla je pred par dana. Zato ciljam da kasnije kada se broj pretraživanja poveća (ako igrica bude popularna, a trebala bi) dosegnem što veći rank. Članke pišem i već ima 10ak članaka u jednom danu napisanih.

Zakupi neku domenu, ali bez imena igre u njoj i onda nju nabrijavaj. Probaj nači srodne blogove i tražiti linkove ili blogrolove, također blog comment dobar iako je nofollow zbog različitog ip, ali bez kw, nego ime, također znaju dovesti i dosta posjeta. Pazi samo da ne zaspamaš anchor a s linkom nemreš pogrješiti :wink:

Domena se sastoji od 4 riječi: imeigrexxxgame.blogspot.com (npr. bigbluehorsegame.blogspot.com)
Danas sam komentirao na nekim stranicama sa igrama, oko 5 linkova sam pustio, došle su oko 2 posjete preko linkova. Sutra ću također, ali koncentrirao sam se na pisanje tekstova. Ubiti opisujem nivoe i oružja u igrici, te članak sa šiframa. Naravno stranica je na engleskom.

Blogrolovi i komentari su nešto što se već dugo izbjegava, i ako pretjera sa time kasnije će raditi link disavow. Guest posting još uvijek prolazi, ali neće ni to dugo. Moj prijedlog je da pokuša raditi što bolji/zanimljiviji/viralniji content te da skuplja organske linkove na osnovu toga. Napraviti tu i tamo koji link naravno nije loše, ali u današnje SEO-u je se bolje fokusirati na sadržaj, dugoročno će se isplatiti.

Pokušaj biti aktivan na google +, fb grupama gdje se spominje tvoja tematika, tamo povremeno ostavi linkove, kad tad će te drugi blogeri citirati, linkati na tebe i slično, ti linkovi su dugoročno daleko bolji.

Sretno sa siteom, konkurencija će se brzo pojaviti pa nedaj da te to zastraši. BTW neka .com domena isto ne bi bila na odmet, ako se site bude dobro razvijao kad tad ćeš poželjeti da je na nekoj dobroj domeni.

Blogroll je dobar ako je sa relevantnog sajta. Znači ako je njegov sajt o igri i on nađe neke blogpost koji pišu recenzije o igrama i slično i stavi svoj link u blogroll, to će biti za njega dobro.

backlinkovi iz blog komentara gdje umjesto imena stavljaš keyword ne valjaju.

Pozdrav, hvala svima na savjetima. Konkurencije već ima i znam da će biti, ali nastojim pisati što više, te početi snimati za youtube gameplay igrice. Također FB stranica je od jučer s nula lajkova došla do 12, bez ikakvog reklamiranja. Ima manje od 10 ak posjeta danas, ali vidim da su već i neki na youtubeu počeli snimati gameplayeve, te mislim da bi se igra trebala probit i postat dosta poznata. naravno ne mogu znati da li će to biti tako, ali mislim da oće… Uglavnom, javiti ću dojmove! :slight_smile:

Krenulo jeee :stuck_out_tongue: 2 posjete danas s Googlea… Nadam se da će početi sada rasti, ja nastavljam s pisanjem, a igrica postaje sve popularnija :stuck_out_tongue: