Kako ubaciti na homepage Adsense reklame?

Pozdrav.Ovako ubacim reklame na portal i prikazuju mi se samo kad otvorim post, a dok onako listam kakve sve vijesti imaju tu ne prikazuju reklame pa mislim da je to do teme jer na drugom portalu i drugoj temi je radilo normalno.
Evo na homepage

I evo na postu:

Sad me zanima da li ima neki nacin da ubacim i na pocetnu stranu ili da mjenjam temu? Hvala

Wordpress ili Blogspot… gdje je ovo?

1 Like

Wordpress

ako misliš zarađivati od sajtova toplo ti preporučujem da zaboraviš na news site

osim ako imaš pare da uložiš i napraviš sajt kao novi.ba

2 Likeova

Kolega zaradjuje 25eura mjesecno i vise pa tako da sam i ja to odlucio a ako mi mozes pomoci ako znas kako da popravim ovo?

Daj mi pristup sajtu i oglas ja cu ti ubacit

1 Like

De private :slight_smile:

domaći news portal? posalji u pm link da vidim

Znaci i ti si primjetio da se razmecu parama i kupuju okolo sajtove (npr. sport.ba portal su kupili i fb page Nostalgija) :slight_smile:

ma kupuju sve zivo haha

https://www.similarweb.com/website/novi.ba#overview

90% posjeta sa fba, ovo nesto ko ekskluziva haha

Dobro ti je ruin reka da se manis newsa, a jel se zezas da ti je ovo logo sajta???
Di je ovo pravljeno u paintu

A tu su negdje… u procenat manje vise… Ok, svi nastojimo izvuci dosta toga od socijalnih mreza, ali daj barem da bude to malo “šareno”. Ali ovo 90+ posto nije dobro, jednosmjeran izvor posjeta nikad nije bio dobro rjesenje!

tu su negdje sa lajkovima na glavnim fb stranicama, samo novi.ba ima 4 puta više posjete od ekskluzive … ekskluzivi opada posjeta stalno … ovi novi.ba znaju fb marketing i to dobro koriste … plus imaju vidiš ovaj epovid to je neka albanska firma, zarada preko videa :smiley:

Da, video dam odavno primjetio. A nema tu znanja oko marketinga, rekao sam to vec u forumu ovdje par puta da su spajali pageove koje su kupovali u jedan koji sada predstavlja novi.ba, a zadrzali su neke i na njima doziraju fanovima bas ono sto ta odredjena publika i zeli… nema tu puno nauke.

E sta se Ekskluzivi desilo to je vec nesto drugo, prvo se odvojila Senzacija, pa su onda i oni pukli na “.ba” i “.co.ba” dijelove… Mozda su ih udusile prijave korisnika, jer su stvarno djonili slike jedno vrijeme po onoj “ne moze nam niko nista”

1 Like

nisam znao da je senzacija potekla od ekskluzive haha

1 Like

Mislim da je čak i Atraktiva povezana s njima, ali trash sajtevi sve, puni clickbaita, šta je onda na fb stranicama indijaca i laznih profila sa auto lajkera, samo Bog zna…

Novi.ba ima stranog investitora :stuck_out_tongue: I ja sam imao ponude od njih da im prodam stranice jer mi je reach lud ali ništa od toga…

dobar im taj strani investitor

Bez naslova

znao sam ja da su to neki iluminati masoni haha

Vidi bas rothschild… :rofl:

Kak se ovo sredi? Po prvi put mi se javlja ovaj problen na sajtu novom?